PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,065 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

poulkilly

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 11, 2008
646
66
28
43
GTA liberty City
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[ATTACH type="full" alt="2745"]2745[/ATTACH]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[ATTACH type="full" alt="2746"]2746[/ATTACH]

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
537
210
43
Siteye Git
GTA liberty City

lubuoguz @lubuoguz bunlarıda listeye eklermisin

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
GTA liberty City

dinolordum @dinolordum arkadaşımızın dediği gibi Türkçe ISO dosyaları ekliyoruz sadece. Altyazıları gömmek için uğraşmamız lazım.

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
537
210
43
Siteye Git
Türkçe Yamaları değil Türkçe İsoları ekliyoruz sadece arkadaşlar ben bunların gömülü halini müsait zamanda yüklerim.
sanırım yanlış anladın beni. link verilmiş ana knudaki yani ilk mesajda bu oyun listeye dahil edilmemiş anlıyacan sayfa değiştirerek aramak yerine listede senin linkn görünsün kolay olur. be demiyorumki port edin. hali hazırda olanlar paylaşılırsa güzel olur tabi. şimdiden emeğinize sağlık

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
sanırım yanlış anladın beni. link verilmiş ana knudaki yani ilk mesajda bu oyun listeye dahil edilmemiş anlıyacan sayfa değiştirerek aramak yerine listede senin linkn görünsün kolay olur. be demiyorumki port edin. hali hazırda olanlar paylaşılırsa güzel olur tabi. şimdiden emeğinize sağlık
Çok uzun süredir paylaşan görmüyoruz ps2 oyunlarının Türkçe isolarını tek tük gördüm onları da arşive aldık,Daha böyle çok oyun var fakat insanlar paylaşmakta çok ketumlar,sağolsun konuyu açan arkadaş öncülük etmiş bende elimde ne var ne yok paylaşıyorum hafta sonu bütün gta serilerinin gömme işiyle uğraştım hepsini emulatorde denedim sorunsuz çalışıyor.Yarın yada öbür gün paylaşım yaparım biraz uğraştırıyor bu işler.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Çok uzun süredir paylaşan görmüyoruz ps2 oyunlarının Türkçe isolarını tek tük gördüm onları da arşive aldık,Daha böyle çok oyun var fakat insanlar paylaşmakta çok ketumlar,sağolsun konuyu açan arkadaş öncülük etmiş bende elimde ne var ne yok paylaşıyorum hafta sonu bütün gta serilerinin gömme işiyle uğraştım hepsini emulatorde denedim sorunsuz çalışıyor.Yarın yada öbür gün paylaşım yaparım biraz uğraştırıyor bu işler.
Grand Theft Auto - Vice City Stories ben hazırladım hocam. Bu oyunun çevirmen arladaşın uyarısı ile ps2 için ve emulator için 2 ayrı sürümünü hazırladım. Siz nasıl yaptınız?

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Grand Theft Auto - Vice City Stories ben hazırladım hocam. Bu oyunun çevirmen arladaşın uyarısı ile ps2 için ve emulator için 2 ayrı sürümünü hazırladım. Siz nasıl yaptınız?
Emulator ile Türkçe karakter sorunu olan sürüm benimki hocam siz onları paylaşım yapın,Ben diğerlerini yaparım San andreas-Vice City ve III onlarda sorun yok içine gömdüm fakat Liberty City Storiesde de Türkçe Karakter sorunu var.

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
537
210
43
Siteye Git
aynen kolay iş değil zahmetlidir. elinize emeğinize sağlık şimdiden