PS5 OFW Playstation 5 12.20 Firmware Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Playstation 5 12.20 Firmware Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 699 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Playstation 5 12.20 Firmware Yayımlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cparty

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,580
13,948
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

Sony PS5 konsolları için 23.10.2025 Tarihinde 12.20 Firmware Yayımlandı.

Sürüm: 25.07-12.20.00
  • Konsolunuzun ve şu anda USB ya da Bluetooth® ile bağlı olan DualSense kablosuz kontrol cihazlarının seri numaralarını artık konsolunuzu kullanarak kontrol edebilirsiniz.
    • Konsolunuz için Ayarlar > Sistem > Sistem Yazılımı > Konsol Bilgileri'ni seçin , ardından Seri Numarası'nı kontrol edin.
    • DualSense kablosuz kontrol cihazı için Ayarlar > Aksesuarlar > Genel > Gelişmiş Ayarlar > Seri Numarasını Görüntüle'yi seçin.
  • Kararlılığı artırmak için DualSense Edge kablosuz kontrol cihazının yazılımını güncelledik.
  • Bazı ekranlardaki mesajları ve kullanım kolaylığını iyileştirdik.
  • Sistem yazılımı performansını ve kararlılığını iyileştirdik.
Kırık versiyon kullanan ve kırma bekleyenler makinalarını güncellemesinler. !!!

DOWNLOAD
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
PS5 sistem yazılımını PC veya Mac kullanarak güncelleme
  1. PS5 konsolunuzu kapatın.
  2. Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 veya exFAT olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS5" adlı bir klasör oluşturun. Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
  3. Aşağıdaki PS5 konsolu güncelleme dosyasını indirin ve dosyayı "UPDATE" klasörüne kaydedin. Dosyayı "PS5UPDATE.PUP" adıyla kaydedin.
    * Yaklaşık 1,1 GB boş alan olmalıdır.
  4. Dosyayı içeren USB sürücüyü PS5 konsolunuza takın.
  5. PS5 konsolunuzu Güvenli Mod'da başlatın: Güç düğmesini basılı tutun, ikinci bip sesini duyduktan sonra düğmeyi serbest bırakın.
  6. Sistem Yazılımını Güncelle öğesini seçin.
  7. USB Depolama Cihazından Güncelle > Tamam öğesini seçin.
PS5 konsolunuz dosyayı algılamazsa klasör adlarının ve dosya adının doğru olup olmadığını kontrol edin. Klasör adlarını ve dosya adını büyük harf kullanarak girin.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,745
5,390
113
Sayqho @Sayqho hocam
Gecenlerde bi akraba da güncel ps5 var bebeler oynuyor felan
PlayStation storeye felan giriyorlar
Kulaklık takıp sohbet ederek oynuyorlar

Hanıma dedim ben bunları bilmiyorum

Yıllardır PlayStation kullanıyorum ama şu fani dünyada PlayStation storeye girmek nasib olmadı 😂🤣😅

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,580
13,948
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Sayqho @Sayqho hocam
Gecenlerde bi akraba da güncel ps5 var bebeler oynuyor felan
PlayStation storeye felan giriyorlar
Kulaklık takıp sohbet ederek oynuyorlar

Hanıma dedim ben bunları bilmiyorum

Yıllardır PlayStation kullanıyorum ama şu fani dünyada PlayStation storeye girmek nasib olmadı 😂🤣😅
Onlar ps4'de hatta ps3'de bile yapılıyordu :)
Ps plus deluxe yada extra üyesiyken orjinal ps4/ps5 kullanmak çok mantıksız değil, çok fazla oyun var, ve sürekli liste yenileniyor. Online oyunun zevkide başka tabi, arkadaşlarınla hem konuşup hem beraber oynayabiliyorsun.

Son olarak oyun fiyatlarını görünce store'a girmemen bence eksiklik değil :)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,745
5,390
113
Onlar ps4'de hatta ps3'de bile yapılıyordu :)
Ps plus deluxe yada extra üyesiyken orjinal ps4/ps5 kullanmak çok mantıksız değil, çok fazla oyun var, ve sürekli liste yenileniyor. Online oyunun zevkide başka tabi, arkadaşlarınla hem konuşup hem beraber oynayabiliyorsun.

Son olarak oyun fiyatlarını görünce store'a girmemen bence eksiklik değil :)
Aman kalsın gerek yok aga

Bize mcpsp yeter 😎

bizim PlayStation store miz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Noktaaaaaa 🤣🤣😂