Playstation3 Sanırım YLOD Oldu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde razkart tarafından oluşturulan Playstation3 Sanırım YLOD Oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,847 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Playstation3 Sanırım YLOD Oldu
Konbuyu başlatan razkart
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan darkpleasure2086

razkart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2014
3
4
3
PS3 Slim versiyonuna sahibim.4.75 CFW kurdum ve ardından Multiman sorunlu olduğu için Gamesonic Manager kurdum ve PS3 GamesonicManger'a girdiğim an fanları son seviye değil ama normalden bir seviye üstte çalıştırmaya ses çıkarmaya falan başladı.Oyunu seçtim ve açtım ses sorunu geçmedi,normalde sessiz çalışan PS3 fanları normalden hızlı çalışmaya başlamıştı ve gözüm bir şeye takıldı güç düğmesinin üstündeki yeşil ışık sarıya dönmüştü.Sadece GamesonicManager'a girince oluşuyor bu hata girmezsem normal bir şekilde devam ediyor ama GamesonicManager'a girdikten sonra PS3'e reset atmadan ışık yeşile dönmüyor.Bu YLOD mu oluyor?Bildiğim kadarıyla Slim modellerinde YLOD olmuyordu.YLOD değilse nedir bu ? Bir zararı var mıdır PS3'e?Şu an tırsıyorum bir şey olacak diye o yüzden açmıyorum,ne olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. :peaceful:

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,063
113
29
İzmir/Buca
PS3 Slim versiyonuna sahibim.4.75 CFW kurdum ve ardından Multiman sorunlu olduğu için Gamesonic Manager kurdum ve PS3 GamesonicManger'a girdiğim an fanları son seviye değil ama normalden bir seviye üstte çalıştırmaya ses çıkarmaya falan başladı.Oyunu seçtim ve açtım ses sorunu geçmedi,normalde sessiz çalışan PS3 fanları normalden hızlı çalışmaya başlamıştı ve gözüm bir şeye takıldı güç düğmesinin üstündeki yeşil ışık sarıya dönmüştü.Sadece GamesonicManager'a girince oluşuyor bu hata girmezsem normal bir şekilde devam ediyor ama GamesonicManager'a girdikten sonra PS3'e reset atmadan ışık yeşile dönmüyor.Bu YLOD mu oluyor?Bildiğim kadarıyla Slim modellerinde YLOD olmuyordu.YLOD değilse nedir bu ? Bir zararı var mıdır PS3'e?Şu an tırsıyorum bir şey olacak diye o yüzden açmıyorum,ne olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. :peaceful:
Gamesonic kullanıcılarının gördüğü bir sorun bu. Cihazınıza bir şey olmaz merak etmeyin. İrisman kullanabilirsiniz eğer rahat etmek istiyorsanız.

razkart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2014
3
4
3
Anladım hocam teşekkürler ne olur ne olmaz Irisman indirip kullanıyim ben işimi garantiye alayim :peaceful:

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
194
45
28
36
benim 120 gb slim sarı ışık gördü.çok nadirde olsa olabiliyor sen işini sağlama al bence.

razkart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2014
3
4
3
Irisman yükledim sorunsuz oynuyorum hocam.Ne olur ne olmaz işimi garantiye aldım ben.

byfurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
183
16
18
ben8m slim makinada sari isik gordu arada bir calisiyor ama

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkpleasure2086

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2014
53
38
18
Kesinlikle gamesonicmanager kullanmayın aynı sorun bendede vardı sinirden kafayı yicektim manager dan kaynaklandını sonradan anladım irishman,multiman bunlardan şaşmayın