PS Vita 3G/Wifi Modelleri Arasındaki Fark

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Rehberler ve FAQs kategorisinde sefayksl tarafından oluşturulan PS Vita 3G\/Wifi Modelleri Arasındaki Fark başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,373 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Rehberler ve FAQs
Konu Başlığı PS Vita 3G\/Wifi Modelleri Arasındaki Fark
Konbuyu başlatan sefayksl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sefayksl

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2009
360
13
18
PlayStation Vita, 3G ve Wifi olmak üzere iki farklı model olarak satışa sunuluyor. Bu iki model arasındaki tek fark 3G bağlantı ve GPS konum belirleme özelliği. Wifi modelinde, 3G’de olan uygulama, oyunlar ve diğer tüm özellikler kullanılabiliyor. Her iki modelde de Near uygulaması mevcut. ANCAK, PS Vita Wifi modeli Near uygulaması ile konum belirleyemiyor sadece kısıtla diğer bazı özelliklerini kullanabiliyor.

Sonuç olarak PS Vita Wifi modelinden aldığınızda, GPS ile konum belirleme özelliklerini kullanamayacaksınız.GPS özelliğini kullanamamak sizi nasıl etkiler ?

Harita özelliğinde konum belirleme, yol tarifi yapamayacaksınız.
Facebook, Foursquare gibi uygulamalarda konumunuzu paylaşamayacaksınız.
t@g gibi uygulamaları kullanamayacaksınız.

Alıntı : by Skaty

heroesmania

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2009
182
0
16
İlk videoları izlerken tag özelliğinden çok etkilenmiştim ama nerde bi Vita kullanıcısı bulucamda onun yazdığı yazıyı görücem diye sorup duruyodum.Hala da soruyorum :D

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
dostum ben isin membAsindayim hala denkk gelemedim.near dan birini eklemistim.oda cinli cikti ;)

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2009
360
13
18
İlk videoları izlerken tag özelliğinden çok etkilenmiştim ama nerde bi Vita kullanıcısı bulucamda onun yazdığı yazıyı görücem diye sorup duruyodum.Hala da soruyorum :D
Yurt dışından alan bir arkadaşım near da yurt dışında olarak gözüküyormuş en az 5 tane buluyorum diyor :D Türkiyede zor biraz.

dEagle

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2008
6
0
1
40
3g var olup olmaması değil de, yurt içinde 3g sim ile kullanabilecek miyiz ? Bu konuda bir rehber vs. var mı ?

Açıkçası yakında ben de bir tane alacağım 3g ve Wifi olan bir model. En çok kafamı kurcalayan sorulardan biri bu.

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2009
360
13
18
3g var olup olmaması değil de, yurt içinde 3g sim ile kullanabilecek miyiz ? Bu konuda bir rehber vs. var mı ?

Açıkçası yakında ben de bir tane alacağım 3g ve Wifi olan bir model. En çok kafamı kurcalayan sorulardan biri bu.
Aşağıdaki ülkelerden alırsan kullanabilirsin.Sim kilit yok bu ülkede satılan vitalarda

*Hong Kong
*Avrupa Ülkeleri (Vodafone)

bunlarda var ;

*Avustralya
*Amerika (AT&T)
*Japonya