Ps2 Dvd Oyun Kopyalama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde deniz-oslo tarafından oluşturulan Ps2 Dvd Oyun Kopyalama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,528 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Dvd Oyun Kopyalama
Konbuyu başlatan deniz-oslo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan teknik35

deniz-oslo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2008
11
0
1
arkadaslar bu konus hakkında bilgisi olan varsa,buraya yazarsa sevinirim. cünkü bu cok sorun oluyor.. ve bircok arkadas hata yapıyor..tsk

karantina82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2008
255
2
18
44
ilk ö nce konu yanlış yerde açılmış konuyu ps2 oyun bölümüne taşıyalım sabitliyelim herkes uyguladığı yazım şekli
ni vs paylaşsın

internetten indirdiğiniz oyunlar için yani elinizdeki iso ps2 oyunları için iso kalsörünü nero burning rom ile gösterin ve 4x ile sorunsuz kaliteli dvd ye yazdırın sorun yaşamazsınız

baris yagiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2008
93
4
8
36
Başka siteden indirdiğim dosya iso dosyası değil içinden 2-3 tane dosya çıkıyor onları nasıl iso ya çevircem?(PS2 için tabikide)

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Ps2 oyunlarından iso olanları nero ile mdf mds olanları alcholl ile cdd olanları clona cd ile yazdırırsanız sorun olmaz

teknik35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2009
3
1
3
kesinlikle dvd-r

bende birşey eklemek istiyorum. ps2 de oyun oynamak için dvd-r alın tabiki biraz da kaliteli bir marka olursa sorunsuz çalışır ben bu yüzden bir sürü dvd+r ziyan ve zarar ettim şuan dvd-r kullanıyorum magic iso veya ultra iso programları işimi görüyor