Ps2 hakkında bazı sorular

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde sunny tarafından oluşturulan Ps2 hakkında bazı sorular başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,053 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 hakkında bazı sorular
Konbuyu başlatan sunny
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan harman

sunny

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
164
0
16
32
arkadaşlar bu çipsiz oyun oynama hakkında sitede hep yarım yamalak bilgiler oluştu.sebebi ise herkesin farklı kavramları bilmemeseydi.örneğin biri hdd yi ps2 ye bağlayın diyor diğeri ise hdd ne diye soruyordu.
ben diyorum ki bütün kavramları herşeyi burda toptan bi anlatalım sonra herkesin başağrısı olan çipsiz şekilde ps2 oynamanın rehberi otomaikman ortaya çıkacaktır.
en temel sorular (çok detaylı bilen arkadaşlar yine detaylı bir şekilde anlatırsa sevinirim)
1.HDD nedir ? fiyatı ne kadardır ? ps2 ye nasıl bağlanır ?
2.mcboot nasıl yapılır ?
3.ESR yöntemi nedir ?(bunu bende hiç bilmiyorum )
4.HDD yerine çip taktırmak daha mı uygun ?
5.çipsiz sahte oyun oynamak için neler yapılmalı adım adım anlatılırsa sevinirim

herkese teşekkürler...

Adrenalin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2008
19
0
1
41
1. SORUN: HDD ps2 slimlerde sadece 7004 modellere takılır iki çeşit takma yöntemi vardır1.cisi HDCOMBO
şeklinde 2.cisi ise laptop hdd sitakılarak makinanın içine monte edilir.Fiyatlara gelince laptop hdd licihaz
200 tl/ HDCOMBOLU cihaz 230 tl.Eğer makinan kalın kasa ise oda aynı 230 tl ye takılır göz derdiyok
oyunu yükle ve oyna kafan ağrımasın
2.SORUN: MCBOOT Anlatımı forumda detaylı bi şekilde mctuna kardeş anlatmış oraya bakabilirsin
3.SORUN: Bi nevi çip takılmadan korsan oyun oynama yöntemi ancak bunlarla hiç uğraşma
4.SORUN: Osana bağlı çip de taktırsan oyun oynayacaksın HDD detaktırsan oyun oynayacaksın bilmen gereken bişey daha var HDD li makinada çiple çalışıyor her halukarda çip takılacaktır
5.SORUN: ESR yöntemi buda forumda mevcut bakabilirsin

sunny

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
164
0
16
32
1. SORUN: HDD ps2 slimlerde sadece 7004 modellere takılır iki çeşit takma yöntemi vardır1.cisi HDCOMBO
şeklinde 2.cisi ise laptop hdd sitakılarak makinanın içine monte edilir.Fiyatlara gelince laptop hdd licihaz
200 tl/ HDCOMBOLU cihaz 230 tl.Eğer makinan kalın kasa ise oda aynı 230 tl ye takılır göz derdiyok
2.SORUN: MCBOOT Anlatımı forumda detaylı bi şekilde mctuna kardeş anlatmış oraya bakabilirsin
3.SORUN: Bi nevi çip takılmadan korsan oyun oynama yöntemi ancak bunlarla hiç uğraşma
4.SORUN: Osana bağlı çip de taktırsan oyun oynayacaksın HDD detaktırsan oyun oynayacaksın bilmen gereken bişey daha var HDD li makinada çiple çalışıyor her halukarda çip takılacaktır
tmm çok saol :c:

mest47

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
76
8
8
Siteye Git

Benim Ps2 slim 7004 modelim var buna nasıl hdd takabilrim hdcombo ve laptop hdd nasıl takılır biraz detaylı bilgi verebilirmisin???

Adrenalin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2008
19
0
1
41
Tabi krdeşim ama biraz elektro teknik bilgin birazda elin lehim makinası tutuyorsa taparsın

harman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
5
0
1
40
ps2 kopya oyunları arkası siyah cd bulup atsam çalışır mı?