PS3 EMULATÖR Ps2 oyunu siyah ekran sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde TRYAMA! tarafından oluşturulan Ps2 oyunu siyah ekran sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,257 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı Ps2 oyunu siyah ekran sorunu
Konbuyu başlatan TRYAMA!
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TRYAMA!

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
Teşekkür ederim jaguar problemi kendim çözdüm rap dosyamda sıkıntı varmış :( ben bi ara yanlışlıkla tüm rap dosyalarımı silmiştim sonrada program kurtarıcıyla kurtardım hepsini ama demekki bozuk kurtarmış dier rap dosyalarıda iyi mi şimdi diye sıkıntıya düştüm rap dosyasının doğruluğunu kontrol eden bir program vesayre varmıdır acaba ? :( oynayabiliyorum ps2 oyunlarını ama dier raplar için endişeliyim :(
bozuk olan varsa tekrar lisanslarsın. RAP dosyası lisanslamak kolay.

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
206
43
bozuk olan varsa tekrar lisanslarsın. RAP dosyası lisanslamak kolay.
Ben birşeyler yaptım eskiden lisanslarken 175 rapım var ama 167 sini görüp lisanlıyodu heralde hepsini yapıyordur diyordum dosyaları tekrar koydum bu sefer 175 inide lisanslıyor benim o ps2 rap dosyasınıda deiştirdim herşeyi gorup lisanslıyor bu sefer oyunda çalışıyor ya çok oyunumda rap dosyalarını denedim dlcleri açıyormu diye her oyunun rapı sağlam sıkıntı yoktur büyük ihtimal kuruntu yapmamak gerek aslında :) ya kolayda 175 rapımdan bi tanesi bile bozuk olsa nasıl anlıycam ve hangi rap oldugunu nasıl anlıycaktım :( neyse herşey tamamlandı sıkıntı yok çok saolasın ilgilendiğin için :)