Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 OFW HAN kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 HEN Yükleme Rehberi - Bütün PS3 Modellerini Kırma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67,694 kez görüntülenmiş, 348 yorum ve 146 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 OFW HAN
Konu Başlığı PS3 HEN Yükleme Rehberi - Bütün PS3 Modellerini Kırma
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Umutbabapro

danacan123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2011
21
4
3
45
Teşekkürler Tuna üstadım, yıllardır hazırlamış olduğun rehberler sayesinde CFW yüklemeden klonlamaya, iso oyun hazırlamaktan türkçe altyazı eklemeye her konuda büyük emeğin geçti, tabi forumda rehber ve bilgi paylaşan diğer arkadaşlarımızın da emekleri için ayrıca teşekkürler. Ayrıca 3 kez de sana kırılma işlemi için cihaz gönderdim ve her seferinde çok memnun kaldığımı tekrar belirtmek isterim. Daha önce hiç denemediğim Han yöntemini ilk kez sıfır alınmış bir super slim cihaza deneyeceğim, rehber için tekrar teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,563
56,883
113
44
Siteye Git
Teşekkürler Tuna üstadım, yıllardır hazırlamış olduğun rehberler sayesinde CFW yüklemeden klonlamaya, iso oyun hazırlamaktan türkçe altyazı eklemeye her konuda büyük emeğin geçti, tabi forumda rehber ve bilgi paylaşan diğer arkadaşlarımızın da emekleri için ayrıca teşekkürler. Ayrıca 3 kez de sana kırılma işlemi için cihaz gönderdim ve her seferinde çok memnun kaldığımı tekrar belirtmek isterim. Daha önce hiç denemediğim Han yöntemini ilk kez sıfır alınmış bir super slim cihaza deneyeceğim, rehber için tekrar teşekkürler.
Çok teşekkür ederim @danacan123

antifilozof

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2011
1
0
1
36
Ben 400x versiyonuma han yükledim fakat yüklemelerde sürekli hata aldım devamınde hen ile denersem bişi olurşurmu