PS3 Türkçe YAMA PS3 Need For Speed: Most Wanted Türkçe Yama İndir Çıktı!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan PS3 Need For Speed: Most Wanted Türkçe Yama İndir Çıktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı PS3 Need For Speed: Most Wanted Türkçe Yama İndir Çıktı!
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
296
374
63
Siteye Git

PS3 Need For Speed: Most Wanted (2012) Türkçe Yama İndir Çıktı!

Evet sevgili Forum kullanıcıları bugun çevirisi TG Yama Ekibi, PS3 düzenlemesi Bayram reis tarafından yapılan, Portu bana ait olan,
yeni bir türkçe yama ile burdayım. aslında oyunun uyarlamasını yaklaşık 1 hafta once bitirmiştim ancak yamayı bir türlü oyun içinde çalıştıramamiştım.
sonunda bugun çalıştırıp, test edebildim. eger oyuna daha once girdiyseniz. oyun dil dosyalarını kendı on bellegıne alıyor. bu on bellek verisi kayıtlı verıler yardımcı
programında görunmuyor. bu yuzden oyunu sılıp baştan yuklemenız gerekıyor.
bende bu yuzden türkçe yama adapte edilmiş oyunu direkt olarak paylaşıyorum.
Bu arada oyun içi dil seçım ekranını iptal ettim. oyunu kurduktan sonra oyun otomatık olarak türkçe
açılacaktır.

NOT

yamaya DLC'ler dahil degildir.
1.03 sürümünde test edilmemiştir.

Çeviri için TG Yama ekibine, düzenleme ve yazdıgı kuçuk program için Bayram Reis
'e teşekkür
ediyorum.

OYUN HAKKINDA
Need for Speed: Most Wanted, Criterion şirketi tarafından yapılan ve Electronic Arts tarafından dağıtılan, Need For Speed serisinin 2012 yazında piyasaya çıkarılan 19. bilgisayar oyunudur. Bu oyunun öncülleri Need for Speed: Shift, Shift 2: Unleashed ve Need for Speed: The Run'dur. Oyun, 2005 yapımı Need for Speed: Most Wanted'ın re-make'idir.
Oyuncu oyuna Aston Martin V12 Vantage ile başlar ve ilk görevi Porsche 911 Carrera S'i almaktır. Aracı aldıktan sonra ilk yarış olan Keys to the City ile oyuna başlar. Yolda bulduğu park edilmiş arabaların yani Jackspot'ların yanına gidip o arabalara sahip olur. Oyundaki amaç Most Wanted (En çok arananlar) listesindeki tüm kişileri yenip, araçlara özel yarışları da tamamlar ise oyun bitmiş olmaktadır. Bunun haricinde Multiplayer modunda oyuncu 71. Speed Level'e (oyunun seviye sistemi) ulaşarak Multiplayer kariyerinde de zirvede olabilir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA

PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY

PS3 DÜZENLEME
BAYRAM REİS

PS3 PORT

YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme: