Ps3 wireless ve ethernet problemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde erdemksk tarafından oluşturulan Ps3 wireless ve ethernet problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,925 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Ps3 wireless ve ethernet problemi
Konbuyu başlatan erdemksk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zepharoth

erdemksk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2010
11
2
3
S.A Arkadaslar ps3 kaç yıldır ınternete sorunsuz baglanıyordum makinayı de hashing yaptım hersey normaldi ıd ve mac adresini degiştirdim en son 4.75 cfw de kurdum ama bir türlü internete baglanmıor ne ethernetten nede wirelestan.
Şöyle bi hata cıkıo karşıma anahtar biligisi alışverişi zaman aşımına ugradı girdiğiniz wpa anahtarı yanlış olabilir hadı dıyelimki modemden kaynaklanıo bu sorun telefondanda giremiyorum daha once telefondanda ınternetı actıgımda gırebılıodum şimdi ona bile baglanmıo bu sorun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olabılecek[/B][/B]

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,063
113
29
İzmir/Buca
S.A Arkadaslar ps3 kaç yıldır ınternete sorunsuz baglanıyordum makinayı de hashing yaptım hersey normaldi ıd ve mac adresini degiştirdim en son 4.75 cfw de kurdum ama bir türlü internete baglanmıor ne ethernetten nede wirelestan.
Şöyle bi hata cıkıo karşıma anahtar biligisi alışverişi zaman aşımına ugradı girdiğiniz wpa anahtarı yanlış olabilir hadı dıyelimki modemden kaynaklanıo bu sorun telefondanda giremiyorum daha once telefondanda ınternetı actıgımda gırebılıodum şimdi ona bile baglanmıo bu sorun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olabılecek[/B][/B]
Aleykumselam.

WPA anahtarı modemin şifresi kardeşim. Şifreyi yanlış girmiş olabilir misin ?

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
[MENTION=62097]erdemksk[/MENTION]:
Internete baglanamama sorunu Turkiye'de PS3 ile internete baglanmak isterken benim de basima gelmisti, sebebini anlayamadigim bir sekilde internet agima sifre koydugum zaman PS3 internete baglanamiyor idi, sifreyi kaldirdigimda ise baglaniyordu.
Bu sorunu hangi surum CFW'de yasadigimi animsamiyorum fakat sonradan CFW surumumu yukselttigimde sorun da ortadan kalkmisti.

erdemksk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2010
11
2
3
sürem 4.75 di aynı problem vardı 4.66 ya cektım yıne aynı problem devam edıor ayrıca şifreyı dogru yazıorum sıkıntı yok ethernet ilede baglanmıor cepten telefon ilede baglanmıor cok garip cözemedim gitti kafayı yıcem arastırmadıgım sayfa kalmadı yabancı forum sıtelerınde bıle arastırdım yok bı cozum bulamadım

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Modemden wireless sifresini iptal edip wifi sifresizken girmeyi denedin mi? Ustteki mesajimda yazdigim gibi birkac yil once sorunu ancak oyle cozebilmistim.