PS3 EMULATÖR PS3'de Ps2 Oyunlarını Oynamak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde msgday tarafından oluşturulan PS3'de Ps2 Oyunlarını Oynamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,228 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3'de Ps2 Oyunlarını Oynamak
Konbuyu başlatan msgday
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan retry87

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
115
20
18
hocam bende darknet cobra kullanıyordum onda olmuyor çok denedim habib versiyonuna geçtim. habib 4.66 veya 4.70 cfw ye dönersen olacaktır.

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
115
20
18
1.02 versiyonu eksikleri gidermek için yapılmış bir update yapılsa iyi olur diye düşünüyorum. ama yapmasanda pek bişey farketmez.

Bygizemlee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2015
3
1
3
CWF 4.70 Kullanıyorum Ben Bende Olmadı R1 L1 İkisinide Denedim Olmadı Yardımcı Olursan Sevinirim

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2012
76
26
18
41
Güzel emek ve paylaşım için tşkrler, rogerolar R1 tuşunu kullanıyor, eskiden kullanıyordum , yanlış hatırlamıyorsam bende PS2 oyunları Retro Columnda çıkıyordu tıkladığım zaman XMBye atıyor ve Placeholdera tıklayınca oyuna başlıyordum (tabi hepsinin önceden kurma işlemlerini yapmıştım) uzun bi süredir elime almadım

sonerr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2011
4
0
1
s.a usta ben hepsini yaptım ama ps2 calassic managere girdiğimde verdiğin 4.madde deki yazı çıkıyor karşıma ve bununlada kalmaz ps2 classic managerda oyunu seçtiğimde beni xmb ye attıyor ve ben ps2 placeholder a girdiğimde 720p den sonra oyundan attıyor ve şöyyle bir hata veriyor hata kodu:80028f17 bunu veriyor lütfen yardım eddin okadar çabam bari boşa gittmasin teşekkürler

retry87

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 11, 2015
2
0
1
Cobra cfw varsa direk tıklayıp oynayabilirsiniz bazı oyunlarda pss ve diğer formattaki videolarda emülatör takılıyor pes 6 WE 10 gibi oyunlarda bulunan intro videolarını silerek yeni iso veya bin yaparak açabilirsiniz. Football kingdom u bin formatında açabildim şimdiye dek açılmayanlar :
Red car 2003 pss yi sildim olmadı
Mafia 1 oyun komple pss
R. Evil 4 bin formatında açılmadı

Açılanlar
This Football Serisi pss yi.sil
Winning eleven serisi pss yi sil
Pes serisi pss yi sil
Gta serisi sıkıntısız
Bully
Football kingdom kaplamalar ve yazılar sorunlu ama oynanıyor
İss 3 .