PS4 11.0 Hen ile Oyun Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde batuhantatarcık tarafından oluşturulan PS4 11.0 Hen ile Oyun Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,239 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 11.0 Hen ile Oyun Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Konbuyu başlatan batuhantatarcık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maviyeleli

batuhantatarcık

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2024
3
0
1
Merhaba arkadaşlar slim 11.0 sürüm kırık bir cihaz aldım bu form aracılığıyla oyun yüklemek istiyorum bu konuyu nasıl yapabileceğimi detaylı bir şekilde birisi anlatabilir mi ? Hem de diğer arkadaşlar için rehber niteliğinde olur bu yazı. hard disk ile yükleme yapmayı düşünüyorum.

Delibeyin

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 7, 2015
193
44
28
hdd yi exfat yapıp içine PS4 kalsörü oluştur oyunları yükledikten sonra apptousb ile hdd ye geri taşı ben böyle yapıyorum.

jashua84

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2024
62
12
8
PS4 Goldhen 11.00 Kullanıyorum , Ara sıra yegenim geliyor aynı oyunu oynarsak eğer save'ler karışıyor.Bu yüzden başka bir kullanıcı açayim diyorum ama sıkıntı çıkar mı emin olamadim.Bilgisi olan var mı ? Veya bu şekilde kullanan var mı goldheni ?

Umit3710

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2022
299
214
43
PS4 Goldhen 11.00 Kullanıyorum , Ara sıra yegenim geliyor aynı oyunu oynarsak eğer save'ler karışıyor.Bu yüzden başka bir kullanıcı açayim diyorum ama sıkıntı çıkar mı emin olamadim.Bilgisi olan var mı ? Veya bu şekilde kullanan var mı goldheni ?
Bildiğim kadarıyla çıkmaz bende öyle yapmıştım herhangi bir sorun olmuyor

tanayonel

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2025
9
0
1
usbye herangi bi işlem yapmadan videodaki gibi yükleyebiliyormuyuz

maviyeleli

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2025
46
3
8
hdd yi exfat yapıp içine PS4 kalsörü oluştur oyunları yükledikten sonra apptousb ile hdd ye geri taşı ben böyle yapıyorum.
Hocam exfat yapıp direk dosyayı attım ama goldhen görmedi dosyayı ps4 klasörü oluşturmadım. Ondan olur mu birde apptousb kullanmak şart mı