teşekkürler
ArYuKAN Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 17, 2024 197 122 43 Nis 4, 2026 Öne çıkan konu #51 teşekkürler
arif02 Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 5, 2008 1,731 8,918 113 Nis 4, 2026 #52 Eypio_44' Alıntı: Oyunu başka yerden indirsek hallolur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Garip ama bazı arkadaşlar yapmışlar hayret açaba PC denmi kaynaklanıyor Tuna yaptım sorunsuzca anlamadım
Eypio_44' Alıntı: Oyunu başka yerden indirsek hallolur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Garip ama bazı arkadaşlar yapmışlar hayret açaba PC denmi kaynaklanıyor Tuna yaptım sorunsuzca anlamadım
Frost1907 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 1, 2019 27 1 3 Nis 4, 2026 #53 hocam senin verdigin linklier pak dosyası içeriyor pkg dosyası yapmak lazım onlarda oluyormu
Adem oztımur Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 6, 2021 335 96 28 Nis 4, 2026 #54 Arkadaşlar bu işlerden anlıyorsunuz bu küçük boyutlu oyun zaten onada el atsanız olmazmi TR yama var sadece üst uptade uyumlu yapacaksınız olurmu
Arkadaşlar bu işlerden anlıyorsunuz bu küçük boyutlu oyun zaten onada el atsanız olmazmi TR yama var sadece üst uptade uyumlu yapacaksınız olurmu
icb25 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 24, 2023 39 4 8 Nis 4, 2026 #55 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. merhaba arkadaşlar artık türkçe yama hazırlamak çok daha kolay olaçak bu program sayesinde video dikatli izleyin artık sizde çok kolay yama yaparsınız Yama Programı Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. merhaba arkadaşlar artık türkçe yama hazırlamak çok daha kolay olaçak bu program sayesinde video dikatli izleyin artık sizde çok kolay yama yaparsınız Yama Programı Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
arif02 Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 5, 2008 1,731 8,918 113 Nis 4, 2026 #56 Frost1907' Alıntı: hocam senin verdigin linklier pak dosyası içeriyor pkg dosyası yapmak lazım onlarda oluyormu Genişletmek için tıkla ... Evet olur dediğim gibi tüm oyunlar için olur Yapmanız gereken cusa başlayan patch biteb klasör deki tüm dosyaları tek rar haline getirin Bu kadar pak dosyalarına göme bilirsiniz update ye
Frost1907' Alıntı: hocam senin verdigin linklier pak dosyası içeriyor pkg dosyası yapmak lazım onlarda oluyormu Genişletmek için tıkla ... Evet olur dediğim gibi tüm oyunlar için olur Yapmanız gereken cusa başlayan patch biteb klasör deki tüm dosyaları tek rar haline getirin Bu kadar pak dosyalarına göme bilirsiniz update ye