PS4 DLC PS4 Kırık Konsollarda FC 26 Dünya Kupası Modunu Etkinleştirme Rehberi (Offline Çalışıyor)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 DLC kategorisinde AcemIGeneral tarafından oluşturulan PS4 Kırık Konsollarda FC 26 Dünya Kupası Modunu Etkinleştirme Rehberi (Offline Çalışıyor) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,359 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 DLC
Konu Başlığı PS4 Kırık Konsollarda FC 26 Dünya Kupası Modunu Etkinleştirme Rehberi (Offline Çalışıyor)
Konbuyu başlatan AcemIGeneral
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yay55

AcemIGeneral

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2024
61
39
18
Kurulum adımları biraz kafa karıştırıcı olmuş ama yinede sorunsuz çalışıyor artık offline olarak oynanıyor dünya kupası teşekkürler
Yapabilmene sevindim anlatışım için özür dilerim iyi oyunlar yorumun beni mutlu etti
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Eline emeğine sağlık saolasın biraz uğraştırıcı ama yapılabilir. Modu yükledikten sonra goldhen ayarlarını eskiye çevirsek sıkıntı olur mu
Teşekkürler goldhen ayarlarında bir sıkıntı olmaz gta online oynadıgım için bende bayadır öyle ayarlar

Benim asıl merak ettiğim bu yamayı kurunca kariyer modda Türk Milli takımına gidebiliyor muyuz
evet kariyerde var

hocam selamlar the worlds gameye bsaınca sadece duruyor beklıyorum sadece açılmıyor mod kadorları flelan güncelledim normalmı bu
Ayrica squadlari kurup yeniden baslatigimda pspulse bozuk hatasi aliyorum
Kurulumda adımlardan birini eksik veya hatalı yapmış olabilirmisin

ramadab

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 8, 2024
48
4
8
📥 1. Adım: Oyunun Kurulumu
Öncelikle konsolunuzda EA SPORTS FC 26'nın güncel sürümünün kurulu olması gerekiyor. Dünya Kupası (The World's Game) içeriğinin sorunsuz çalışabilmesi için ana oyun PKG dosyasını ve ardından 1.25 güncellemesini kurmanız gerekmektedir. Bu güncelleme, oyuna The World's Game turnuva modunu ekleyen resmi güncellemedir.

Oyunu ve 1.25 Update PKG dosyasını indirmek isteyenler, paylaşımın bulunduğu sitede Hako'nun paylaştığı dosyaları kullanabilirler.
[Gizli içerik]

Kurulum sırası şu şekilde olmalıdır:

• ✅ FC 26 Ana Oyun (PKG)
  • ✅ FC 26 Update v1.25 (PKG)

📂 2. Adım: Güncel Kadro Yamasının Kurulumu
    Oyunun ve 1.25 güncellemesinin kurulumu tamamlandıktan sonra, sıradaki işlem güncel kadro yamasını yüklemektir.

Bunun için Apollo Save Tool programını kullanarak sizlerle paylaşmış olduğum güncel kadro yamasını konsolunuza kurmanız gerekmektedir.

Kadro yamasını başarıyla yükledikten sonra oyunu bir kez açıp kayıt dosyasının sorunsuz şekilde yüklendiğini kontrol edin. Ardından bir sonraki adıma geçerek Dünya Kupası modunu etkinleştireceğiz.

• Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• 🌍 3. Adım: Dünya Kupası Modunun Kurulumu
    Öncelikle sizlerle paylaşmış olduğum Dünya Kupası ZIP dosyasını indirin ve bilgisayarınızda bir klasöre çıkartın.
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ardından FileZilla programı ile PS4 konsolunuza FTP üzerinden bağlanın.

İlk olarak aşağıdaki dizine gidin:

/data/GoldHEN/AFR

ZIP dosyasının içerisindeki CUSA ile başlayan klasörü bu dizine kopyalayın.

Plugins.ini Dosyasını Düzenleme
    Şimdi aşağıdaki dizine gidin:

/data/GoldHEN

Burada bulunan plugins.ini dosyasını Not Defteri veya herhangi bir metin düzenleyici ile açın.

Dosyanın en altına bir satır boşluk bırakarak aşağıdaki satırları ekleyin:

[CUSA52342]
    /data/GoldHEN/plugins/afr.prx

Daha sonra dosyayı kaydedin.

AFR Eklentisini Kopyalama
    ZIP dosyasının içerisindeki afr.prx dosyasını aşağıdaki klasöre kopyalayın:
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
    [Gizli içerik]

/data/GoldHEN/Plugins

GoldHEN Ayarları
    Artık konsol tarafındaki son ayarlara geçebilirsiniz.
    1. Konsolu yeniden başlatın veya GoldHEN'i tekrar çalıştırın.
    2. GoldHEN Menüsünü açın.
    3. Plugin Settings (Eklenti Ayarları) bölümüne girin.
    4. Burada bulunan 3 seçeneğin de işaretli olduğundan emin olun. Bu seçeneklerden herhangi biri kapalı olursa eklenti düzgün çalışmayacaktır.
  • Son olarak EA SPORTS FC 26 oyununu açarak Dünya Kupası modunun aktif olup olmadığını kontrol edin.

Tüm adımları eksiksiz ve sırasıyla uyguladıysanız mod sorunsuz şekilde çalışacaktır.

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
213
51
28
📥 1. Adım: Oyunun Kurulumu
Öncelikle konsolunuzda EA SPORTS FC 26'nın güncel sürümünün kurulu olması gerekiyor. Dünya Kupası (The World's Game) içeriğinin sorunsuz çalışabilmesi için ana oyun PKG dosyasını ve ardından 1.25 güncellemesini kurmanız gerekmektedir. Bu güncelleme, oyuna The World's Game turnuva modunu ekleyen resmi güncellemedir.

Oyunu ve 1.25 Update PKG dosyasını indirmek isteyenler, paylaşımın bulunduğu sitede Hako'nun paylaştığı dosyaları kullanabilirler.
[Gizli içerik]

Kurulum sırası şu şekilde olmalıdır:

• ✅ FC 26 Ana Oyun (PKG)
  • ✅ FC 26 Update v1.25 (PKG)

📂 2. Adım: Güncel Kadro Yamasının Kurulumu
    Oyunun ve 1.25 güncellemesinin kurulumu tamamlandıktan sonra, sıradaki işlem güncel kadro yamasını yüklemektir.

Bunun için Apollo Save Tool programını kullanarak sizlerle paylaşmış olduğum güncel kadro yamasını konsolunuza kurmanız gerekmektedir.

Kadro yamasını başarıyla yükledikten sonra oyunu bir kez açıp kayıt dosyasının sorunsuz şekilde yüklendiğini kontrol edin. Ardından bir sonraki adıma geçerek Dünya Kupası modunu etkinleştireceğiz.

• Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• 🌍 3. Adım: Dünya Kupası Modunun Kurulumu
    Öncelikle sizlerle paylaşmış olduğum Dünya Kupası ZIP dosyasını indirin ve bilgisayarınızda bir klasöre çıkartın.

Ardından FileZilla programı ile PS4 konsolunuza FTP üzerinden bağlanın.

İlk olarak aşağıdaki dizine gidin:

/data/GoldHEN/AFR

ZIP dosyasının içerisindeki CUSA ile başlayan klasörü bu dizine kopyalayın.

Plugins.ini Dosyasını Düzenleme
    Şimdi aşağıdaki dizine gidin:

/data/GoldHEN

Burada bulunan plugins.ini dosyasını Not Defteri veya herhangi bir metin düzenleyici ile açın.

Dosyanın en altına bir satır boşluk bırakarak aşağıdaki satırları ekleyin:

[CUSA52342]
    /data/GoldHEN/plugins/afr.prx

Daha sonra dosyayı kaydedin.

AFR Eklentisini Kopyalama
    ZIP dosyasının içerisindeki afr.prx dosyasını aşağıdaki klasöre kopyalayın:
    [Gizli içerik]

/data/GoldHEN/Plugins

GoldHEN Ayarları
    Artık konsol tarafındaki son ayarlara geçebilirsiniz.
    1. Konsolu yeniden başlatın veya GoldHEN'i tekrar çalıştırın.
    2. GoldHEN Menüsünü açın.
    3. Plugin Settings (Eklenti Ayarları) bölümüne girin.
    4. Burada bulunan 3 seçeneğin de işaretli olduğundan emin olun. Bu seçeneklerden herhangi biri kapalı olursa eklenti düzgün çalışmayacaktır.
  • Son olarak EA SPORTS FC 26 oyununu açarak Dünya Kupası modunun aktif olup olmadığını kontrol edin.

Tüm adımları eksiksiz ve sırasıyla uyguladıysanız mod sorunsuz şekilde çalışacaktır.
teşekürler

Beni epey zorladı , en sonunda acildi , en az 2 kere yaptım

Son düzenleme:

obivankenobi

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 19, 2017
136
21
18
Yapabilmene sevindim anlatışım için özür dilerim iyi oyunlar yorumun beni mutlu etti

Teşekkürler goldhen ayarlarında bir sıkıntı olmaz gta online oynadıgım için bende bayadır öyle ayarlar

evet kariyerde var

Kurulumda adımlardan birini eksik veya hatalı yapmış olabilirmisin
aynen oyuna girmiyor bende de