loazer Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 17, 2025 25 1 3 Ağu 26, 2025 #1 Oyunları indiriyorum şuanda ancak sormak istedim bu updateleri yapmak zorunda mıyım oynamak için?
Alptekino Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 28, 2021 170 125 43 Ağu 26, 2025 #2 Merhaba aslında hem evet hem hayır ama update yapmanızda büyük fayda var çünkü uptade sayesinde bi çok yenilikler geliyor ve bazı oyunlar uptdate olmadan çalışmaz.
Merhaba aslında hem evet hem hayır ama update yapmanızda büyük fayda var çünkü uptade sayesinde bi çok yenilikler geliyor ve bazı oyunlar uptdate olmadan çalışmaz.
Vusbala Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 5, 2026 46 5 8 Ağu 24, 2026 #3 loazer' Alıntı: Oyunları indiriyorum şuanda ancak sormak istedim bu updateleri yapmak zorunda mıyım oynamak için? Genişletmek için tıkla ... Ve bir çok performans iyleştirmesi de yapılıyor. Yani update her yönden oyununa ve cihazına faydalı.
loazer' Alıntı: Oyunları indiriyorum şuanda ancak sormak istedim bu updateleri yapmak zorunda mıyım oynamak için? Genişletmek için tıkla ... Ve bir çok performans iyleştirmesi de yapılıyor. Yani update her yönden oyununa ve cihazına faydalı.