ps4 yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Burakkayaca tarafından oluşturulan ps4 yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 62 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı ps4 yardım
Konbuyu başlatan Burakkayaca
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Burakkayaca
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkayaca

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2026
16
0
1
kırık 2.ci el bi ps4 aldım adam içine 13 tane oyun yüklemiş ama benim istediklerimden değil bu konu da yardımcı olacak arkadaş var mıdır nasıl yapabilirim. piyasayı da bilmeyince yüksekten aldım 2 kol orjinale yakın 1 tb ps4 6 taksit 18.500 e verdi

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
284
102
43
33
Ps4 oyunları pkg dosya formatında olur ps4 yazılim sürümüne göre istediğin oyunu indirebilirsin indirilen dosyayı harddisk ana dizinine kopyalayıp ayarlar debug settings pkg unistall alanindan kurulum yapılır update dosyayı kurmak istersen önce ana oyun yüklenir sonra update sonra dlc varsa dlc de kurabilirsin.

Burakkayaca

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2026
16
0
1
Ps4 oyunları pkg dosya formatında olur ps4 yazılim sürümüne göre istediğin oyunu indirebilirsin indirilen dosyayı harddisk ana dizinine kopyalayıp ayarlar debug settings pkg unistall alanindan kurulum yapılır update dosyayı kurmak istersen önce ana oyun yüklenir sonra update sonra dlc varsa dlc de kurabilirsin.
Teşekkür ederim ilginiz için
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim ilginiz için
Oyunu harici hdd kurabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...