PS5 Yardım PS5 10.01 GHOST OF YOTEİ AÇILMIYOR.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde cafein555 tarafından oluşturulan PS5 10.01 GHOST OF YOTEİ AÇILMIYOR. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 10.01 GHOST OF YOTEİ AÇILMIYOR.
Konbuyu başlatan cafein555
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adem oztımur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cafein555

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2022
361
94
28
Merhaba arkadaşlar. sistemim 9.60 dı belki o yüzden calısmayacagını düşünüp 10.01 yaptım fakat yine olmadı.
tasınabilir usb 3.0 kutusunda ssd kullanıyorum harici olarak.
homebrew klasörüne atıyorum fakat yine calıstıramadım.
installing ghost of yotei yazıyor fakat oyun gelmiyor.
görseli ekledim.

Ekli dosyalar

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
289
105
43
33
Ps5 app tikalyalim sonra change app patch diyelim sonra oyun hangi klasörde ise klasörü bulup kareye basalım sonra başa geri donucek sonra yuvarlak tıkladığında geri gelir sonra üçgen e basalım yenileme yapsın oyun gözükecektir.

10 saat kadar oynadım oyun çok iyi ps5 e ssd tyce c olarak baglayalim sorunsuz oynarsin.

cafein555

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2022
361
94
28
Ps5 app tikalyalim sonra change app patch diyelim sonra oyun hangi klasörde ise klasörü bulup kareye basalım sonra başa geri donucek sonra yuvarlak tıkladığında geri gelir sonra üçgen e basalım yenileme yapsın oyun gözükecektir.

10 saat kadar oynadım oyun çok iyi ps5 e ssd tyce c olarak baglayalim sorunsuz oynarsin.
hocam çok teşekkürler kralsınız netten bakıp yapmaya calısıyordum . daha oncede ssd konusunda yardımcı oldunuz saolun Allah razı olsun suan göründü ve açılmasını bekliyorum :)

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
286
82
28

Horizon için hangi uygulama lazım acmak için
Versiyon 9.60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...