PS5 HACK PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,543 kez görüntülenmiş, 273 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahmet040404

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
97
36
18
Merhaba.işlemleri yaptım.ama ps nin datasında autoloder klasoeu yok silmek için.etahen var onu mu silmeliyim

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
97
36
18

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
594
93
Castellanos @Castellanos Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Son durumda ps5'in versiyonunu 9.60'dan 10.01'e sorunsuz şekilde yükselttim , dualsense kendi otomatik güncellendi yükseltme sonrasında youtube jailbreak yine sorunsuz şekilde kırma işlemini gerçekleştirdi. ( Süresi etaHEN'i tekrardan data klasörüne atmaya gerek olmadı)

Konuya eklemek istediğim diğer noktalarda şunlar.

Yüseltme yapmadan önce Mafia Old City oyununu 9.60 backport ile yüklemiştim , yükseltme yapınca herhangi bir donma ya da çökme olmadı oyunu yeniden yüklememe gerek kalmadı.

nucleusxx @nucleusxx Forza Horizon için homebrew launcher gerekmedi direkt olarak itemzflow üzerinden yolu tanıtınca açıldı herhangi dir sorun yok.

Ghost of Yeti yine sorunsuz şekilde çalışıyor. (Ps5 Pro Modellerde sorun çıkartıyormuş bende ki Slim kasa sorun olmadı)

Doom Dark Ages yine sorunsuz şekilde yüklendi ve çalışıyor.

Hell is Us sorunsuz şekilde çalışıyor. Yine bu da diğerleri gibi 10.xx üzeri sürüm istiyordu, 1 hafta geçmesine rağmen henüz bir backport çıkmadı ama artık gerekte kalmadı açıkçası)

Ufak boyutlu oyunlardan Horizon Chase 2 ve Double Dragon Revive sorunsuz yüklendi çalışıyor.

ahmethan @ahmethan İndiana Jones oyunu için DLC'ler sonradan paylaşılmıştı (Biz oyunu normal versiyondan indirdik , Dlc'ler premium versiyonla paylaşıldı.) Bu dlc'leri ilk indirdiğim standart sürüm oyun üzerine kurdum herhangi bir sorun çıkmadı dlc'leri kabul etti.

Bu oyunların hepsini Harici m2ssd üzerinden type-c ile konsola bağlayarak denedim. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar , oyunları yüklemek isteyen arkadaşlar için referans olur umarım.

Teşekkürler,
merhaba İndiana Jones oyunu için ek bir düzeltme yapmak isterim oyunun standart versiyonunun boyutu 212 GB Premium Edition sürümün ki ise 229 GB evet küçük dlcleri kabul edebilir ( kıyafet silah vb.) ama oyunun boyutları farklı oldugu için oyunda devlerin tarikatı dlcsi var o dlc oyununu oynayamazsınız normal sürümde o dlc yok

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
345
1,506
93
45
merhaba İndiana Jones oyunu için ek bir düzeltme yapmak isterim oyunun standart versiyonunun boyutu 212 GB Premium Edition sürümün ki ise 229 GB evet küçük dlcleri kabul edebilir ( kıyafet silah vb.) ama oyunun boyutları farklı oldugu için oyunda devlerin tarikatı dlcsi var o dlc oyununu oynayamazsınız normal sürümde o dlc yok
Bilgilendirme için teşekkürler. Standart versiyonu kaldırıp Premium Edition kalsın istedim ama Standart versiyonda paylaşılan backport dosyaları Premium için paylaşılmamış. 10.x sürüm altı için işe yaramayabilir. Bu sebeple linkler olduğu gibi kalsın.

Son düzenleme:

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
594
93
Bilgilendirme için teşekkürler. Standart versiyonu kaldırıp Premium Edition kalsın istedim ama Standart versiyonda paylaşılan backport dosyaları Premium için paylaşılmamış. 10.x sürüm altı için işe yaramayabilir. Bu sebeple linkler olduğu gibi kalsın.
Backportda ses sorunu düzeltildi biliyorum problem devam ediyorsa bence en iyisi 10.01 geçmek

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Bende geçmedim. yotei ile forzaya backport geldi. Bir süre daha geçmem. Belki hüppervüzör falan gelir o neyse artık :D