PS5 Yardım Ps5 Apr emu 7.61

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Fat3455 tarafından oluşturulan Ps5 Apr emu 7.61 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Apr emu 7.61
Konbuyu başlatan Fat3455
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fat3455

Fat3455

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
17
2
3
Elimde 7.61 kırık ps5 var geçen sene cdli kırılan almıştım Etahen falan içinde hep aynı 2.1 olması lazım şimdi ben bu yeni çıkan apr emu oyunlarını nasıl oynarım güncellemem mi lazım gbsi falan düşsün istiyorum oyunların fppsc diye şey varmış nasıl yapacağım Etahen yüksek istiyormuş oda nasıl yükseleteceğim ya da yükseltmeyip beklemem mantıklı mı ffpsc için illa etaheni mi yükseltmem mi lazım

cahilliğime verin arkadaşlar çok yardım istedim hepinizden teşekkürler cevap veren herkese

omer25omer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2012
61
17
8
33
Elimde 7.61 kırık ps5 var geçen sene cdli kırılan almıştım Etahen falan içinde hep aynı 2.1 olması lazım şimdi ben bu yeni çıkan apr emu oyunlarını nasıl oynarım güncellemem mi lazım gbsi falan düşsün istiyorum oyunların fppsc diye şey varmış nasıl yapacağım Etahen yüksek istiyormuş oda nasıl yükseleteceğim ya da yükseltmeyip beklemem mantıklı mı ffpsc için illa etaheni mi yükseltmem mi lazım

cahilliğime verin arkadaşlar çok yardım istedim hepinizden teşekkürler cevap veren herkese
bacport elf gönder oyunu açmadan

Fat3455

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
17
2
3
bacport elf gönder oyunu açmadan
Hocam bunu nasıl yapacağım çok araştırdım hiç bir şey bulamadım bir de özellikle dosya küçültme olayını anlamadım küçülttükten sonra nasıl yapacağım oyunu yükleyeceğim bir tane dosya oluyor nereye atıyoruz onu