PS5 Yardım PS5 APR-EMU Oyunları Dump Edildi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan PS5 APR-EMU Oyunları Dump Edildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,229 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 APR-EMU Oyunları Dump Edildi
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan madmex

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,788
5,478
113
Paylaşım yaparsanız gerçekten sevinirim saros / karınca imparatorluğu / Killing Floor 3 Daemon X Machina Titanic Scion / The Last of Us Part I oyununun 2.00 updatesini burada yama paylaşımlarınız olduğu için yazdım @hüseyin2014 e katılıyorum Spiderman 2 de olursa çok iyi olur yhanova @yhanova destekle beni eksik etme desteğini :) bu arada konu dışı olduğu için kusura bakmayın arkadaşlar
OyunDelisiyim @OyunDelisiyim benim kellemi istiyor @Deniz36 Abi nasıl destekleyim😅🤣😅😂🤣😂😅😂

Ölü yada diri demiş Castellanos @Castellanos e 😂😅🤣

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
360
709
93
Paylaşım yaparsanız gerçekten sevinirim saros / karınca imparatorluğu / Killing Floor 3 Daemon X Machina Titanic Scion / The Last of Us Part I oyununun 2.00 updatesini burada yama paylaşımlarınız olduğu için yazdım @hüseyin2014 e katılıyorum Spiderman 2 de olursa çok iyi olur yhanova @yhanova destekle beni eksik etme desteğini :) bu arada konu dışı olduğu için kusura bakmayın arkadaşlar
Kardeş sitede onlar yayınlanmış halde neden ordan indirmediniz :D
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

OyunDelisiyim @OyunDelisiyim benim kellemi istiyor @Deniz36 Abi nasıl destekleyim😅🤣😅😂🤣😂😅😂

Ölü yada diri demiş Castellanos @Castellanos e 😂😅🤣
Aynen kıstırdığım yerde senin için hayat the end :))

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
470
335
63
Kardeş sitede onlar yayınlanmış halde neden ordan indirmediniz :D
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kıstırdığım yerde senin için hayat the end :))
Kalsörlü olarak oluyor orada ama benim yerim depolama alanım yok oysa buradaki gibi pack dosyası olduğu zaman oyunu rarda tutuyorum oynadığım zaman da PC den rarda acıyorum yapabilrseniz çok iyi olur. Yoksa orada teşekkür etmekle kalacağım :(

Ali 44 02

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2019
228
116
43
10.01 deyim.. autloder. Nasıl yapicam yeni oyunları. Oynamam için. Ninja gaiden 4 indirdim tybc SSD ye attım. Oyun hata verdi

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
157
67
28
36
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yalnış hatırlamıyorsam buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dosyayı indir ps5 data etahen payloads galiba bunun içine atıyon etkinleştirmek için debug menü payloads girip açıp kapatabiliyorsun shadowmount veya plus veya kstuff hepsini buraya atıp manuel açıp kapatabilirsin
Bende bu anlatilani anlamadim? Bende otomatik kiriyorum. Sonra oyunu acip direk oynuyorum. Bu oyunlari oynamak icin farkli bir islemmi yapmak gerekiyor pek anlamadim? Backpork ne?

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
315
530
93
Bende bu anlatilani anlamadim? Bende otomatik kiriyorum. Sonra oyunu acip direk oynuyorum. Bu oyunlari oynamak icin farkli bir islemmi yapmak gerekiyor pek anlamadim? Backpork ne?
backport düşük sürümde olanlar için 4 xx 8 xx 9xx bazı oyunlar açılmıyor haliyle backport yapıp çalışması sağlıyor 10.01 de pek backport oyunu yok ama yeni oyunlarda çıkmaya başlayınca bizede backport görünmeye başladı :D

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
315
530
93
10.01 deyim.. autloder. Nasıl yapicam yeni oyunları. Oynamam için. Ninja gaiden 4 indirdim tybc SSD ye attım. Oyun hata verdi
bende spiderman açılış ekranından sonra siyah ekranda kaldı galiba dosya formatını FFPFS çevirince oyunlar çalışıyormuş bende onu araştırıyom

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
280
66
28
60
backport düşük sürümde olanlar için 4 xx 8 xx 9xx bazı oyunlar açılmıyor haliyle backport yapıp çalışması sağlıyor 10.01 de pek backport oyunu yok ama yeni oyunlarda çıkmaya başlayınca bizede backport görünmeye başladı :D
Bi oyun var ve maalesef aylardır backportunu yapmadılar. Kendim için değil çocuk için istiyorumdum

Ali 44 02

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2019
228
116
43
Acaba ps5_backport.elf. indirip atsam duzelirmi.? Yoksa sdowmoumt. Geçsem etehan kullanıyorum