PS5 Yardım PS5 Kırılma Bekleyen Arkadaşların Dikkatine...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Kırılma Bekleyen Arkadaşların Dikkatine... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 188 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Kırılma Bekleyen Arkadaşların Dikkatine...
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,511
56,271
113
44
Siteye Git

Bazı PlayStation kullanıcıları bunu bildiriyor: Yeni satın alınan dijital oyunlar ~30 gün çevrimdışı kaldıktan sonra çalışmayı durduruyor. • Bir “geçerlilik süresi” zamanlayıcısı beliriyor • Süresi dolduktan sonra oyunlar başlatılmıyor • Tekrar oynamak için PSN'e yeniden bağlanmanız gerekiyor Konsolunuzu birincil olarak ayarlamak bile her zaman düzeltmiyor. Önemli: • Sony bunu bir politika olarak doğrulamadı • Muhtemelen son güncellemeden kaynaklanan bir hata Eski oyunlar etkilenmiyor. Eğer doğruysa, bu dijital sahiplik hakkında ciddi soruları gündeme getiriyor.​

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,627
5,186
113

Bazı PlayStation kullanıcıları bunu bildiriyor: Yeni satın alınan dijital oyunlar ~30 gün çevrimdışı kaldıktan sonra çalışmayı durduruyor. • Bir “geçerlilik süresi” zamanlayıcısı beliriyor • Süresi dolduktan sonra oyunlar başlatılmıyor • Tekrar oynamak için PSN'e yeniden bağlanmanız gerekiyor Konsolunuzu birincil olarak ayarlamak bile her zaman düzeltmiyor. Önemli: • Sony bunu bir politika olarak doğrulamadı • Muhtemelen son güncellemeden kaynaklanan bir hata Eski oyunlar etkilenmiyor. Eğer doğruysa, bu dijital sahiplik hakkında ciddi soruları gündeme getiriyor.​
Yaşasın kırık makine😎😎😎