PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,542 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

truva1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2012
104
46
28
36
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burdan indirebilirsiniz kullanımı çok kolay, Maalesef çok fazla format var PS5'de, oyun oynarken takılma falan istemiyorsanız dediğim gibi PKG gelene kadar LZ4 formatı.
Hocam selamlar, ps5 13.60ta sadece ps5pkg oyunlarına mı destek yok yani ps4 pkg oyunları yüklenir mi? Yoksa tüm pkg formatlılar mı yüklenemez.

mrth87

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
41
11
8
Data ıcındeki blackox ıcerıklerını va. Sil benımde basıma aynısı geldi öyle yaptım orbit daha iyi oyunlar var güncellemısler zaten ıkısode bırbırının kopyası bunuda calısma dıye bıze sattılar ınsan barı 2 tane yeni oyun koyarsı ıcıne
Hocam bende ki orbitte toplasan 10 tane kaliteli oyun anca çıkıyor. Re serisi, god of war, ghost of tsushima, forza, tekken, mortal, ufc gibi hiç bir dövüş oyunu yok?

Jstar

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2026
48
25
18
Blackbox ile Orbit'i kontrol ettim. Bir önceki mesajlarda denildiği gibi maalesef ucuz bir çakma olmuş. Blackbox çok sorunlu! Sistemi aşırı kastırıyor, indirmeleri sağlıklı değil ya çok düşük seviyede indirme yapıyor yada indirme yapmadan değişik hatalar veriyor.

Blackbox şuan kullanılabilir değil. Alternatif olarak hatalar not alınıp yamalanıp geliştirilirse belki Orbit'e birşey olduğunda kullanılabilir. Şuanda kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Aras41

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2026
2
0
1
Eline emeğine salık hocam hayrab kaldım ücretsiz olması ayrı güzellik birde daha fazla oyun eklenirmi acaba?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

yorumlarınız için çok teşekkür ederim, yabancılar çıldırıyor şuan, onlar çıldırıyorsa demek ki doğru yoldayız :)
Hocam elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun ücretsiz olması çok iyi fakat daha fazla oyun fc 27 vs. Eklenir mi?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

şu an için öyle bir planımız yok
Hocam yeni fark ertim fc 26 da eklenmiş çok teşekkürler

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
251
51
28
Bunu yükledim ve elf dosyasını da homebrew yaptım otomatik yüklendi ama uygulama baslatilamiyor diyor sizce hata nerde yapmış olabilirim

volkanbaba17

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2026
31
1
8
🚀PS5 Homebrew Dünyasında Yeni Bir Çağ Başlıyor!

Büyük bir gurur ve heyecanla BlackBox’ın ilk Beta Sürümünü sizlere sunuyoruz! 🎉

Oyun deneyiminizi tamamen değiştirmek için tasarlanan BlackBox, gelişmiş indirme yardımcısı ve entegre Homebrew Store altyapısıyla oyunları çok daha hızlı indirip hemen oynamanızı sağlıyor! ⚡

🌟Öne Çıkan Özellikler: • Çoklu Dil Desteği: İlk günden 7 farklı dil seçeneği ile karşınızdayız! Dünya genelindeki tüm oyunculara ulaşmak adına dil yelpazemizi sürekli genişleteceğiz. • Işık Hızında İndirme: Homebrew mağazamızla entegre çalışan gelişmiş indirme yardımcısı sayesinde maksimum hız ve performans. • Kolay Kurulum: Cihazınızla tam uyumlu, pratik ve kullanıcı dostu yapı.

📥Kurulum Adımları:

1. Official release sayfasından PPSA01453.ffpkg dosyasını indirin.
  2. Jailbreak’li cihazınızın /data/homebrew klasörüne aktarın.
  3. shadowmount kullanarak kolayca yükleyin ve keyfini çıkarın.
⚠Unutmayın: Bu bizim ilk beta sürümümüzdür ve ufak hatalar içerebilir. Geri bildirimleriniz bizim için çok kıymetli!

💬Topluluğumuza Katılın ve Takipte Kalın:
• GitHub:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• YouTube:

• Discord:

• Telegram:

☕Geliştirmeye Destek Olun: Projemize katkıda bulunmak ve daha hızlı ilerlememize destek olmak isterseniz: 👉

#PS5 #PS5Homebrew #BlackBox #Jailbreak #Gaming #HomebrewStore

​