PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,785 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 52 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
141
116
43
hocam internette videon ile buymecoffe isteyenler var ben geliştiriyorum diyenler sen misin bilemedim ürün adıyla hesap acmıslar haberin olsun güzel proje sabırsızlıkla bekliyoruz.
x.com/blackboxps resmi hesap, diğerlerini bilmiyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

selam üstat bunu hizmete sunana kadar indirmek istediğimiz oyunları tek tek indirip usb ye atıp ordan konsola atmamız gerekiyor değil mi?
hayır direkt indirilecek, o zahmeti çekmeyeceksiniz

Bu benimde uzun zaman önce düşündüğüm bir proje. Ücretsiz depolama ile bir yerde kesin patlar, bir bulut servisinden indirtmek lazım cuzzi de olsa bir ücreti olmali. Telif yeme riskide çok yüksek hem oyun firmaları, hem sony baş ağrıtabilir.
depolama için bizimle uğraşmayacaklar

djbadboys38 eline emeğine sağlık bu uygulama dünyada bir ilk ve bunu Türkiye'den birinin boşanması gurur verici umarım herkese çok gecikmez , ve sadece pkg oyunlarla sınırlı kalmaz biliyorsunuzki 13.60 henüz pkg oyunlara destek vermiyor
çok teşekkür ederim, pkg değil, tüm formatları destekleyecek zamanla, malum 11.60 üzeri pkg direkt yüklenmiyor.

Herkes hakkını helal etsin, tek tek cevaplayamayabiliyorum, sadece destekleyin, daha çok kitleye ulaşsın, 8 milyon izlenme olacak, 1.5 günde 15k takipçi oldu, yani Araplar, japonlar, koreliler, ruslar, tüm avrupa, dün coşmuştu, bugün full Türk görür oldum, galiba algoritma değişti, birkaç kötü yorum dışında genellikle hep olumlu, çok teşekkür ederim destekleriniz için.

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
151
71
28

çok teşekkür ederim, pkg değil, tüm formatları destekleyecek zamanla, malum 11.60 üzeri pkg direkt yüklenmiyor.

Herkes hakkını helal etsin, tek tek cevaplayamayabiliyorum, sadece destekleyin, daha çok kitleye ulaşsın, 8 milyon izlenme olacak, 1.5 günde 15k takipçi oldu, yani Araplar, japonlar, koreliler, ruslar, tüm avrupa, dün coşmuştu, bugün full Türk görür oldum, galiba algoritma değişti, birkaç kötü yorum dışında genellikle hep olumlu, çok teşekkür ederim destekleriniz için.
Kardeşim tahmini ne zaman biter acaba biliyorum yaptığın şey çok zor bi iş ama merak ettim hakkını helal et

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
24
11
3

Şimdiden size çok teşekkür ederim bunun sebebini şöyle açıklayabilirim PlayStation 5 imi daha birkaç gün önce kırdım ama hiç oyun oynayamadım çünkü pkg desteklemiyormuş site ve forumlardan da indirip kurmayı beceremedim sizin uygulamanızdan nasip olacak yani benim oyun oynayabilmem sizin public yapmanıza bağlı . Sabırsızlıkla bekliyor tekrar tebrik ediyor ülkemden birinin bunu ilkkez başarmasıda beni gururlandırıyor 🙏