PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,587 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

mctuna

Choose your destiny
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,873
63,096
113
44
Siteye Git
O zaman başka bir sıkıntı var. Nitekim x’ten ve telegramdan da takip ediyorum sizi ve çoğu kişiye kapak resimleri varken bende onlar da yok. Be hiç bir oyun inmiyor formatı ve arşivi ne olursa olsun. Yarın tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.
İnternet sağlayıcınız ile alakalı bir durum olabilir veya kullandığınız dns ile alakalı

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
105
9
18
42
Kablonet kullanıyorum. DNS ise 127.0.0.1. Öneri bir dns var ise deneyebilirim.

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
256
60
28
43
Benim bir sorunum var uygulama güncelleme almış güncellene yaptım sonra PS4 kapatıp yeniden açınca kurulu oyunlar hepsi silindi ps5 indeksleme yapti neyse sıfırladım cihazi yeniden kırdım uygulamayı yuklefim ama çıkmaz tekrar ne var yok sildi bu durum başına gelen var mi

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
Benim bir sorunum var uygulama güncelleme almış güncellene yaptım sonra PS4 kapatıp yeniden açınca kurulu oyunlar hepsi silindi ps5 indeksleme yapti neyse sıfırladım cihazi yeniden kırdım uygulamayı yuklefim ama çıkmaz tekrar ne var yok sildi bu durum başına gelen var mi
ps4 mü?

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
199
69
28
elinize sağlık. türkçe yama yapabiliyor muyuz oyunlara bu şekil indirince

Sessizasssi

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2026
15
0
1
viking dosyalarında tarayıcı sürümünü aç deyince boş bir ekran geliyor. Bunun bir ayarı var mıdır önce tarayıcı mı seçmem gerekiyor bir yerden yardım edebilecek olan var mı ?

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
cihaz boş mu görünüyor ps5upload ile bak istersen bir, olmazsa güvenli modda aç veritabanını yapılandır
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

elinize sağlık. türkçe yama yapabiliyor muyuz oyunlara bu şekil indirince
yapabilyorsanız olur, markette türkçe yama yok rica ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

viking dosyalarında tarayıcı sürümünü aç deyince boş bir ekran geliyor. Bunun bir ayarı var mıdır önce tarayıcı mı seçmem gerekiyor bir yerden yardım edebilecek olan var mı ?
1.0.7 sürümünü baştan indirin, cihazı resetleyin öyle kurun oynayın