PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,192 kez görüntülenmiş, 423 yorum ve 114 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nabe7272

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
Yaşanılan Sorun:
PS5 8.40 sürümünde dahili hafızaya PKG formatında yüklediğim tüm oyunlar, ilk kurulumdan hemen sonra sorunsuz bir şekilde açılıyor. Ancak konsolu kapatıp açtıktan sonra yukarıdaki payload'ları sırasıyla yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda, oyunlar "Lütfen bekleyin..." ekranında kalıyor, kilitleniyor ve konsol kendi kendine reset atıyor (Kernel Panic). Oyunu tamamen silip tekrar yükleyince yine sadece ilk seferde açılıyor, yeniden başlatınca döngü tekrarlanıyor.

Kullanılan Payload
a53 ppr install
kstuff 1.12-fpkg-dr-test5 fastshadowmountplus (v1.7alpha)
Yeni sürümler çıktı. Konu başında var. Kstuff test8 falan eklenmiş. Yenile elfleri düzelir umarim

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
874
93
Pkg olarak paylaşılır da onlara türkçe yamaları eklemek sorun gibi şuan. Yamalı olarak kendin hazırladığında da uzun sürüyor malesef.
şimdi baktım rdr sen hazırlamışsın eline emeğine sağlık, pkg oluşmuyor bi gün fırsat bulursan yaparsan haber edersin sana zahmet

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
118
105
43
Yanlış bişeyler yapıyorsun demek ki. Bu vermiş olduğum linkteki olanı indir . Darkmor'un gece 2 de discorda paylaştığı en son çıkan kstuff,a53_ppr_install_fast.elf ve shadowmountplus.elf dosylarını içeriyor. Artı olarak içinde benm kullandığım dosya yöneticisi webserver.elf var.
Bunu usbnin içine at. Usbyi ps5e tak ve y2jbyi başlat usbyi algılayıp içindeki elf dosyalarını çalıştıracaktır. Daha sonra webserver uygulmasından yada kullandığın başka bir dosya yöneticisinden ps5/data klasörüne git ve oradaki ps5_autoloader klasörünü sil ve usb içindeki ps5_autoloader klasörünü kopyala hepsi bu kadar. Bundan sonra y2jb yaptığında bu yeni dosylar ile açılacak.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123 @dahaka123 dosyaları son sürümler ile değiştirdim sende kullanabilirsin bunu :)

Etahen kullanmayanlar var ondan dolayı yapamıyorlar. Y2jb ile direk olarak başlarken elf dosylarını başlatma yöntemi var.
Bende data içinde ps5_autoloader klasörü yoktu. Zaten usb içinden hep çalıştırıyordum. Paylaşmış olduğun klasörü denedim ama her seferinde elf dosyaları yüklenirken y2jb de shadowmount elf kısmında kapatıyor cihaz kendini anlamadım ben bu işten bir şey ? data içinde shadow config.ini vs kalıntılar gözüküyor acaba onları mı kaldırmam gerekiyor ?

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
336
156
43
--Cyberpunk 2077 Ultimate Edition pkg
PPSA04029 v 02.120
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Türkçe yama yok yoksa nasıl olacak peki beni büyük bir zahmetten kurtaracak, hardiskten indir rar dosyasından çıkar sonra PKG çevir.
bu PKG'lere türkçe yama nasıl ekleriz acaba bilen varsa yazsın lütfen!