PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,468 kez görüntülenmiş, 453 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan jokma2757

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
119
106
43
Halolduysa güzel, Otomatik yükleme bölümünde seç hangileri olsun, aralarına gecikme de ekle, bitti.

Ayrıca nanodns indir usb ile at payload managerin içine. Dns ayarlarını 127.0.0.1 değiştir ve sonra nano dns’i çalıştır. Çalışınca payload managerin içinde Payloadları yönet kısmında repo açılacaq (açılmazsa yenile), konsol için gerek duyacağın elf dosyaları içinde (böyle de indirirsin usb ile de ata bilirsin, seçim senin). İşin bittikten sonra dns değiştirmeyi unutma.
Evet evet halloldu. çok teşekkürler tekrar. Tamamdır nanodns'i de yaparım.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hangi dosya ile yaptın portagasın paylaştığı ile mi yoksa amber abasowunki ile mi
anar-abasow paylaşımı ile. Payload manager açıp usb içindeki elf dosyalarını gösterdim ve sırayla açtım elf dosyalarını o kadar

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
716
603
93
portagas @portagas anar-abasow @anar-abasow Euphrates80 @Euphrates80 Castellanos @Castellanos arkadaşlar şöyle bir durum oldu bilmenizi istedim portagas arkadaşın paylaşmış olduğu ps5_autoloader dosyasını YouTube kırması ile yaptım Astro oyununun pkg sini cihazın ana konsoluna kurdum oyun açıldı ayrıca konsolun ana dizini olsun haricî SSD deki klasörlü oyunlar olsun onları da açtı hatta ve hatta kendimin yapmış olduğu Avatar Pandora ffpfsc sıkıştırma dosyasını dahil açtı bu 3 farklı dosyaları açtı tahminin şimdi Spiderman oyunun pkg sini indiriyorum onuda açar diye düşünüyorum Astro oyununu açtı çünkü fakat şu lizard klasörlü halini açmadı homebrew klasörun içinede attım açmadı oyunun ismi ile de oynamadım acaba oyunu hatalı mi indirdim diye düşünüyorum ondada oyunu tanıyor yalnız portagas arkadaşın paylaşmış olduğunda itemfloz ve ps5 xploer çalışmadı oyunları onun program ile silip kopyalamak lazım programada yabancıyım ama üç farklı ( klasör ffpfsc pkg ) oyun tarzıni açtı oynattı

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
119
106
43
portagas @portagas anar-abasow @anar-abasow Euphrates80 @Euphrates80 Castellanos @Castellanos arkadaşlar şöyle bir durum oldu bilmenizi istedim portagas arkadaşın paylaşmış olduğu ps5_autoloader dosyasını YouTube kırması ile yaptım Astro oyununun pkg sini cihazın ana konsoluna kurdum oyun açıldı ayrıca konsolun ana dizini olsun haricî SSD deki klasörlü oyunlar olsun onları da açtı hatta ve hatta kendimin yapmış olduğu Avatar Pandora ffpfsc sıkıştırma dosyasını dahil açtı bu 3 farklı dosyaları açtı tahminin şimdi Spiderman oyunun pkg sini indiriyorum onuda açar diye düşünüyorum Astro oyununu açtı çünkü fakat şu lizard klasörlü halini açmadı homebrew klasörun içinede attım açmadı oyunun ismi ile de oynamadım acaba oyunu hatalı mi indirdim diye düşünüyorum ondada oyunu tanıyor yalnız portagas arkadaşın paylaşmış olduğunda itemfloz ve ps5 xploer çalışmadı oyunları onun program ile silip kopyalamak lazım programada yabancıyım ama üç farklı ( klasör ffpfsc pkg ) oyun tarzıni açtı oynattı
Kiminde çalışıyor kiminde şarapsızlık yapıp çalışmıyor işte. Benim tahminim her uygulamanın uyumlu olduğu versiyonları var. Mesela daha önceleri shadowmountplus'ın yeni bir versiyonunu denemiştim yememişti. 1 alt versiyonunu denediğim de çalışmıştı. Chatgpt'ye sorduğum da o da bana senin şu versiyonuna uyumlu şu dosyalar diye yazmıştı. Biraz deneme yanılma yöntemi yani. Ama sonuçta çalıştırabildiysen ne mutlu sana. İyi oyunlar :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
913
3,652
93
Benim paylaşmış olduğum dosya içinde web-file dosya yöneticisi var zaten itemfloz yada ps5 xploer'e ihtiyacın yok. Web-file dosya yöneticisi ile oyunlarını taşıyıp,kopyalayıp yada silebilirsin.

turbo06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 8, 2014
53
4
8
Horizon Zero Dawn Remastered bu oyun dahili de oynanmıyor galiba bu pkg olayı bunu düzeltirmi ve 12.70 sürümünde çalışır mı

Mete80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2021
164
61
28
dahaka123 @dahaka123 Euphrates80 @Euphrates80 Bu benim kullandığım autoloader dosyası. İçinde kstuff,a53_ppr_install_fast,shadowmountplusfpkg ve web-file var.
Etahen kullanmıyorum. Cronos The New Dawn ve Resident evil 2 Remake oyunlarını pkg çevirip kurdum sorunsuz çalışıyor.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Edit: y2jb içindir ve payload managerde kullanmıyorum.
Sizin kullandığınız Autoloader ı kurdum 10.01 deyim sorunsuz Teşekkürler web-kit daha kullanışlı gibi. Linux gelme ihtimali varmış oda olursa süper olur. portagas @portagas

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
716
603
93
Benim paylaşmış olduğum dosya içinde web-file dosya yöneticisi var zaten itemfloz yada ps5 xploer'e ihtiyacın yok. Web-file dosya yöneticisi ile oyunlarını taşıyıp,kopyalayıp yada silebilirsin.
Emeklerine sağlık web file yöneticisini itemflozdaki gibi rahat olursa kopyalama silme olayı bununla kesinlikle devam edeceğim teşekkür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kiminde çalışıyor kiminde şarapsızlık yapıp çalışmıyor işte. Benim tahminim her uygulamanın uyumlu olduğu versiyonları var. Mesela daha önceleri shadowmountplus'ın yeni bir versiyonunu denemiştim yememişti. 1 alt versiyonunu denediğim de çalışmıştı. Chatgpt'ye sorduğum da o da bana senin şu versiyonuna uyumlu şu dosyalar diye yazmıştı. Biraz deneme yanılma yöntemi yani. Ama sonuçta çalıştırabildiysen ne mutlu sana. İyi oyunlar :)
Teşekkür ederim ileride inşallah PS4 deki gibi sade basit bir kırma işlemi gelirse herkes için iyi olur pkg zaten hemen hemen geldi artık ama bu kırma olayları böyle kafa karışıklığına sebep oluyor kiminde oyun çalıştırıyor kiminde çalıştırmıyor