PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,009 kez görüntülenmiş, 407 yorum ve 111 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anar-abasow

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
147
35
28

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

[Gizli içerik]
Teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

12.70’te bu oluşturduğumuz ya da burdan indirdiğimiz ps5 pkg oyunlar çalışıyor mu tam anlayamadım

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
457
196
43
o zaman sıkıştırmanın bir anlamı yok eğer oyunları saklamıyacaksan sadece bilgisayarda veya harici ssd az yer kaplar bende şuan deniyorum bakalım 100 gb bir dosya aynımı çıkacak
Dosya 35den düştü 19.5a faydasını gördüm ben. Gta5 uzun sürdü benim pcde. En son 15 saat oldu hala tamamlanmadı. İşteyim bakamıyorum evdekiler bittiyse pcyi kapatacak

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
441
702
93
Dosya 35den düştü 19.5a faydasını gördüm ben. Gta5 uzun sürdü benim pcde. En son 15 saat oldu hala tamamlanmadı. İşteyim bakamıyorum evdekiler bittiyse pcyi kapatacak
gta 5 20 dk bitti benim ama herhangi bir sıkışma olmamış aynı gb oyun içindeki dosyalara baktım çok dosya olmadığı için sıkıştırma bir işe yaramıyor gta5 de :D

srt

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2024
141
24
18

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

[Gizli içerik]
teşekkürler

ZeuSs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2019
217
108
43

[Gizli içerik]
Teşekkürler