PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,941 kez görüntülenmiş, 399 yorum ve 106 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
279
47
28
41
Bu konuyla ilgili, şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.
Ben şahsen indirip kurdum ve çalıştığını gördüm.
şuan Silent Hill F türkçe pkg yaptım gayetde akıcı şekilde oynanılıyor.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
Teşekkürler bekliyoruz sonuçları

pssever_

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
216
83
28
Şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
teşekkürler deneyeceğim, dahili de çalışmayan oyun pkg halinde çalışıyor mu acaba?

dj-mustafa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2024
87
6
8
Şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.

[Gizli içerik]
tesekkur