PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,837 kez görüntülenmiş, 406 yorum ve 111 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

asigenc2763

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2013
156
58
28
Şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.
Ben şahsen indirip kurdum ve çalıştığını gördüm.
şuan Silent Hill F türkçe pkg yaptım gayetde akıcı şekilde oynanılıyor.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
Video rehber anlatsan cok seviniriz

azxvululu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2025
3
2
3
Although currently in the testing phase, the following files have been verified as working.
I personally downloaded and installed it and found that it worked.
I've currently created a Turkish version of Silent Hill F (package/package) and it runs very smoothly.

Known issues: A kernel panic can occur a few minutes after exiting the game. This occurs if the firmware version is below 8. Also, the console may not work after being woken from sleep mode (Rest Mode).

[Hidden content]
thank you

burak780

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2008
153
25
28
41
Şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.
Ben şahsen indirip kurdum ve çalıştığını gördüm.
şuan Silent Hill F türkçe pkg yaptım gayetde akıcı şekilde oynanılıyor.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
teşekkürler

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
417
98
28
arkadaşlar. pkg ya çevirmeye çalışanlar öncelikle harici ssd isteyen oyunları çevirsinler.
pkg olunca dahili hafızaya yükleniyor mu onu görelim...

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
457
196
43
Uzun sürdü benim pc eski. Cronos the new dawn 5 saat sürdü. 35gb dan 19.5a düştü. Yükleyip denedim. Kendi hafızasında oyunun pkg boyutu olarak yüklendi. Türkçe indirmiştim dosya olarak. Upload etme imkanım yok maalesef. Oyuna girip 10-15dk oynadım hiçbir şekilde kasma donma yaşamadım. Boyut ve çalışma şekli olarak mükemmel olmuş. Pc iyi olsaydı oynadığım sabit oyunları pkg yapmaya uğraşırdım. En azından fc26 yükleyen olursa nasiplenirim. Emeği geçen herkese teşekkürler

Son düzenleme: