PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,881 kez görüntülenmiş, 438 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihaksoy

holland

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2012
313
52
28
Öncelikle emeğinize sağlık bir sorum olacak benim gibi 11.60 kulanıcılıranında merak ettiği siz pgk ya çevirdiğiniz oyunları indirip bizim konsolumuzdabuyum sağlarmı ? Yani yükleyip acabilirmiyiz

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Öncelikle emeğinize sağlık bir sorum olacak benim gibi 11.60 kulanıcılıranında merak ettiği siz pgk ya çevirdiğiniz oyunları indirip bizim konsolumuzdabuyum sağlarmı ? Yani yükleyip acabilirmiyiz
Drakmor'un yayınladığı a53 elf ve yeni kstuff ile shadowmountplus 11.40 kadar uyumlu, daha üst verdiyonlarda şimdilik çalışmıyor.

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
341
159
43
Arkadaşlar denedim çalışıyor. Burada arkadaşın paylaştığı AstroBot oyunu, türkçe ve çalışıyor PS5'de kapladığı boyut 38 GB, Trek To Yomi oyununu kendim PKG'sini yaptım çalışıyor ve PS5'de kapladığı boyut 8,5 GB işinözü PKG "10 numara" oyunları çok hızlı bir şekilde yüklüyor ve boyutları küçülüyor.

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
227
66
28
Arkadaşlar denedim çalışıyor. Burada arkadaşın paylaştığı AstroBot oyunu, türkçe ve çalışıyor PS5'de kapladığı boyut 38 GB, Trek To Yomi oyununu kendim PKG'sini yaptım çalışıyor ve PS5'de kapladığı boyut 8,5 GB işinözü PKG "10 numara" oyunları çok hızlı bir şekilde yüklüyor ve boyutları küçülüyor.
Merhaba astrobotu bende indireceğim. İndirdikten sonra normal Ps4 pkg oyunu yükler gibi yükleme mi yaptınız debug settingsten. Yoksa başka bir şekilde mi çalıştırmamız lazım?