PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,398 kez görüntülenmiş, 453 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan jokma2757

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
716
603
93
Teşekkür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

anar-abasow @anar-abasow paylaştığın dosyaları nasıl kuruyoruz ben klasörlü oyunları hem itemflozudan ffpfsc olanda var onları da kstuf 1.07 ve 1.09 dan çalıştırıyorum ama pkg iyi gibi lizard da iyi hem boyut olarak hemde kasma olarak kstuff 1.12 paylaşmışsın a bir çok dosyada var sıralamayı nasıl yapmak lazım pkg çalıştırma için küçük bir rehber yada anlatım olursa iyi olur dostum sana zahmet

Son düzenleme:

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
409
899
93
Teşekkür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

anar-abasow @anar-abasow paylaştığın dosyaları nasıl kuruyoruz ben klasörlü oyunları hem itemflozudan ffpfsc olanda var onları da kstuf 1.07 ve 1.09 dan çalıştırıyorum ama pkg iyi gibi lizard da iyi hem boyut olarak hemde kasma olarak kstuff 1.12 paylaşmışsın a bir çok dosyada var sıralamayı nasıl yapmak lazım pkg çalıştırma için küçük bir rehber yada anlatım olursa iyi olur dostum sana zahmet
Ben böyle yapıyorum,
Etahen yüklemiyorum. 3 elf doyasını payload managerden yüklüyorum.
a53_ppr_install_fast.elf
kstuff test 5 (şuan güncel)
Sonra ise shadowmount

sonra debug settingsden pkg dosyasını kuruyorum
Kurulum bittikten sonra oyuna giriyorum. Ha olur da girmezse (kernel panic olursa), konsolu restart yap, sonra dediğim 3 elf dosyasını sırayla yap. Hepsi yüklendikten sonra 1-2 dakika bekle (sıkıntıya girme diye) sonra oyuna gir, bitti gitti. Şuan test aşamasına olduğu için böyle, yeni bi güncellemeyle tüm sorunla çözülür, nihayetinde pkg ve pkg tüm sıkıştırmalardan daha iyidir. Ayrıca dahilde çalışmayan oyunlar da çalışıyor.

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
716
603
93
Ben böyle yapıyorum,
Etahen yüklemiyorum. 3 elf doyasını payload managerden yüklüyorum.
a53_ppr_install_fast.elf
kstuff test 5 (şuan güncel)
Sonra ise shadowmount

sonra debug settingsden pkg dosyasını kuruyorum
Kurulum bittikten sonra oyuna giriyorum. Ha olur da girmezse (kernel panic olursa), konsolu restart yap, sonra dediğim 3 elf dosyasını sırayla yap. Hepsi yüklendikten sonra 1-2 dakika bekle (sıkıntıya girme diye) sonra oyuna gir, bitti gitti. Şuan test aşamasına olduğu için böyle, yeni bi güncellemeyle tüm sorunla çözülür, nihayetinde pkg ve pkg tüm sıkıştırmalardan daha iyidir. Ayrıca dahilde çalışmayan oyunlar da çalışıyor.
Bilgilendirme için teşekkür ederim sağol