PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,881 kez görüntülenmiş, 438 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihaksoy

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
290
70
28
60
Şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.
Ben şahsen indirip kurdum ve çalıştığını gördüm.
şuan Silent Hill F türkçe pkg yaptım gayetde akıcı şekilde oynanılıyor.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

[Gizli içerik]
Teşekkür ederim

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,404
168
83
10.01'de baya kurcaladım ama dondu her seferinde konsol. yapabilen kullandığı ps5_autoloader klasörünü atabilir mi acaba? teşekkürler

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
883
93
10.01'de baya kurcaladım ama dondu her seferinde konsol. yapabilen kullandığı ps5_autoloader klasörünü atabilir mi acaba? teşekkürler
Nasıl kullandığınıza bağlı, ben etahen kullanmıyorum, bu 3 elf dosyasını kullanıyorum (payload manager açılırken) 10.01 FW kullanıyorum.
Sadece elf dsoyalarını gönderirken aynı anda göndermesen daha iyi. Özellikle de a53_ppr_install_fast.elf dosyasını. Çünki bazen sol tarafta çıkan yazılardan sonra beklemeden uygulamaya giriş yaptıkta siyah ekran oluyor. Bu yüzden azcık beklemekte ve ya önce a53_ppr_install_fast.elf sonra kstuff test5 dosyasını ve en son shadowmount göndermekte fayda var

• Beğen
Tepkiler: nss