PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,743 kez görüntülenmiş, 420 yorum ve 113 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,567
93
Dediğiniz gibi yaptım, şu an sorunsuz çalıştırdım 10.01'de etaHEN'siz Spider Man 2 Türkçe yamalı oyunu, Yardımınız için Teşekkür ederim.
Sevindim çalışmasına, keyifli oyunlar dilerim :)

portagas @portagas dün ben senin ps5 autoloder dostlarınla Spiderman oyununun klasörlü lizard versiyonda oyun açılmamışti pkg çalıştı merak ettiğim sende lizard sürüm oyun açıldı mı açıldıysa benim şuan datada eski kstuff 1.6 var hepsini silip seninkini atmayı düşünüyorum belki dosyalar çakışıyor olabilir ondan dolayı açmamıştir diye düşünüyorum normal klasörlü oyunlarda sorun olmadı
Lizard oyun yok bende maalesef ondan dolayı test etme şansım olmadı ama usbden çalıştırdığınızda data klasörünü atlıyor zaten, silseniz bile durum degismeyecektir.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Konuyla biraz alakasız da merak ettim. kstuff-1.12-dr-test8 i githubta drakmorun sayfasında bulamadım oradan paylaşılmıyor mu normalde?

Ahmet040404

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2024
84
8
8

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

[Gizli içerik]
Teşekkürler

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
446
705
93
Forza 5 en iyi sıkıştırma yaptım yani maximum birde pfs 3 aldım bundan daha iyisi yok dosya boyutu 122 gb çıktı oyunu kurdun 132 gb oldu demekki sıkıştırmanın bir anlamı yok eğer oyunları saklıcaksanız veya internete yüklücekseniz en üst düzeyde sıkıştırmak mantıklı bunların dışındaysanız programı açtınızda hiç bir ayarı değiştirmeden kullanmak en doğrusu

Ekli dosyalar

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
Forza 5 en iyi sıkıştırma yaptım yani maximum birde pfs 3 aldım bundan daha iyisi yok dosya boyutu 122 gb çıktı oyunu kurdun 132 gb oldu demekki sıkıştırmanın bir anlamı yok eğer oyunları saklıcaksanız veya internete yüklücekseniz en üst düzeyde sıkıştırmak mantıklı bunların dışındaysanız programı açtınızda hiç bir ayarı değiştirmeden kullanmak en doğrusu
DLcler ile birlikte mi kurdunuz bende ffpfsc sıkıştırma yaptım DLC paketi ile 265 GB boyutu vardı 164 GB çıktı pkg her hali ile iyi o zaman

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
400
857
93
benim normalde 8 oyunum vardı ve 2tb ağzına kadar doluydo (8 gb boştu). 2 oyun haric hepsini pkg dönüştürüp kurudum en az 500 gb yer edindim. bu nasıl oldu peki? :)

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
446
705
93
benim normalde 8 oyunum vardı ve 2tb ağzına kadar doluydo (8 gb boştu). 2 oyun haric hepsini pkg dönüştürüp kurudum en az 500 gb yer edindim. bu nasıl oldu peki? :)
Merhaba pkg dönüştürdünüzde zaten boyutu düşüyor yani programın ayarlarıyla oynamadan forza 5 pkg dönüştürdüğümde zaten 132 gb çıktı burda anlatmak istediğim normal sıkıştırmada yani ayarları bozmadan pkg dçnüştürdünüzde zaten oyunu sıkıştırıyor burda sorun yok programın ayarlarından en üst düzeyde sıkıştırma yaparsanız 122 gb çıkar ama lurdunızda gene 132 gb olacak