PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,871 kez görüntülenmiş, 399 yorum ve 106 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
712
93
a53_ppr_install güncellendi.
11.40 sürümüne kadar ve 11.60 sürümü için yeni güncel dosya paylaşıldı. Hatalar giderildi.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
144
37
28

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

[Gizli içerik]
Teşekkürler

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,325
56,847
113
Programın ayarlarından -4 hyper seçince 2 dk da 100 gb pkg yaptı buda tam senlik tabi yaklaşık bir 14 gb kadarda oynama oluyor
Yani hızlı yaptı doğru mu?

anar-abasow @anar-abasow bu ayarları ekleyebilirsin konuya istersen, işte hangisi kaç dakikada yapıyor vs. Gerçi videoda o bölümü de gösterdim de ne olur ne olmaz :)

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
712
93

anar-abasow @anar-abasow bu ayarları ekleyebilirsin konuya istersen, işte hangisi kaç dakikada yapıyor vs. Gerçi videoda o bölümü de gösterdim de ne olur ne olmaz :)
abi sıkıştırmayla alakalı yazmışım kaç yapılsın diye (7 standartdır), zaten orada hiç sıkıştırma yapmadan pkg yapa bilirsin :D şimdi düzelttim

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
441
696
93

High on Life 2 oyun klasörü 100 gb hiç sıkıştırma yapma seçeneğinde pkg yapınca 72 lere indir genede 30 gb düşürmüş ama 2 dk da işlem bitti 7 standart seçince yaklaşık 35 40 dk sürdü oda 58 gb çıkarı bakınca pek fark yok bu kadar uzun süre beklemeyede gerek yok ki benim laptop çok iyi olmasına rağmen 35 40 dk sürüyor bazı arkadaşlar yazmış 1 gündür bekliyorum diye hata kamp kuran var :D hiç sıkıştırma yapma seçeneği kamp kurmaya son verir :D bir nevi şöylede düşünebiliriz 100 gb kopyala yapıp masaüstünü yapıştırdınızda 100 gb tı ne kadar sürede kopyalar oda pc nize bağlı pc de hard disk bile olsa saniyede 100 mb kopyalasa eralde 15 20 dk da işlem biter buda kamp kurmaya son verir :D

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
712
93
High on Life 2 oyun klasörü 100 gb hiç sıkıştırma yapma seçeneğinde pkg yapınca 72 lere indir genede 30 gb düşürmüş ama 2 dk da işlem bitti 7 standart seçince yaklaşık 35 40 dk sürdü oda 58 gb çıkarı bakınca pek fark yok bu kadar uzun süre beklemeyede gerek yok ki benim laptop çok iyi olmasına rağmen 35 40 dk sürüyor bazı arkadaşlar yazmış 1 gündür bekliyorum diye hata kamp kuran var :D hiç sıkıştırma yapma seçeneği kamp kurmaya son verir :D bir nevi şöylede düşünebiliriz 100 gb kopyala yapıp masaüstünü yapıştırdınızda 100 gb tı ne kadar sürede kopyalar oda pc nize bağlı pc de hard disk bile olsa saniyede 100 mb kopyalasa eralde 15 20 dk da işlem biter buda kamp kurmaya son verir :D
Abim şimdi bende pro ve 2 tb 5 oyunla doluyordu en fazla 6 oyun. Şuan 10+ oyun var. Ben hepsini 7yle yaptım hiç sıkıştırma yapma seçeneğinde 5 dakkada bitti bi sorgular oldum :D :D backport + güncelleme dosyaları için pkg oluşturma şeysi üzerinde çalışıyorlar, bi bunları bitirsinler bakalım nolucak.
Cmd olanı kullandın mı?

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
441
696
93
Abim şimdi bende pro ve 2 tb 5 oyunla doluyordu en fazla 6 oyun. Şuan 10+ oyun var. Ben hepsini 7yle yaptım hiç sıkıştırma yapma seçeneğinde 5 dakkada bitti bi sorgular oldum :D:D backport + güncelleme dosyaları için pkg oluşturma şeysi üzerinde çalışıyorlar, bi bunları bitirsinler bakalım nolucak.
Cmd olanı kullandın mı?
cmd mi oda ayrı bir ayar mı yoksa program mı onu bilmiyorum

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
441
696
93
O da bunu gibi Drakmor paylaştı, cmd meselesine yeni arayüz geldi, oradan yapıyorsun, dediklerine göre bizim kullandığımızdan daha iyiymiş.

başka pkg build var onu da paylaşmak isterim bakalım o nasıl
programlar çoğalmaya başladı desene paylaşırsan çok iyi olur hangisi daha iyi çevirirse onu kullanırız belki daha hızlıdır pkg oyunlarını çalıştırmak için shadowmoun plus kullanmaya gerek yokmuş shadow açmadan oyuna girebiliyon yani ps5 açıp app ve kstuf çalıştırmak yeterli