PS5 Yardım PS5 PPSA Oyunlarını dahili hafızada açamıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde feliciacentauri tarafından oluşturulan PS5 PPSA Oyunlarını dahili hafızada açamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 PPSA Oyunlarını dahili hafızada açamıyorum
Konbuyu başlatan feliciacentauri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feliciacentauri

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2026
3
0
1
Selam arkadaşlar PS5 fat kasa cd versiyonlu 10.40 sürümünde bir cihaza sahibim. Cihazımı y2jb+p2jb ile kırdıktan sonra unpatch yapıp bluray diskim ile rahatça kırabiliyorum. Ama çok canımı sıkan bir durum var; PKG dosyalarını debug menüden sıkıntı olmadan kurup oynayabiliyorum ama bu -oyun yedekleri sanırım- PPSA olan PS5 Oyunlarını harddiskime atıyorum daha sonra kstuff lite ve shadowmount elflerini yollayarak oyunları tanıtıyorum. Ama oyunlar Harici disk üzerinde olduğu için aşırı yavaş açılıyor, yükleme ekranı 15 20 dakika sürüyor. Kısacası oynayamıyorum. ben de oyunları dahili hafızama kopyalamak istiyorum ama itemflowz etaHen'e ihtiyaç duyduğu için açılmıyor. etaHen'de 10.01 sürümüne kadar destekliyor şu anda. FTP üzerinden yollamaya çalıştığımda ise kritik dosyaları yollamıyor (param, sys vs..) Voidshell in geliştirdiği toolboxtan da yollayamıyorum ne yapacağım arkadaşlar? bilgisi olan var mı?

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
286
487
63
dahilide açılmayan oyunları exfat veya pkg yaparsanız oyunlar açılıyor ayrıca donan oyunlarda donmalarda kalkıyor exfat veya pkg yaptınızda oyunlar tek dosya haline dönüşür itemflow kullanmaya gerek yok tek bir dosya olduğu için xplore
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ile 144 mb hızda kopyalayabilirsiniz silme işlemini x plore ile yapabilirsiniz oyun klasörlerini exfat veya pkg dönüştürmek için program buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
exfat ve pkg dosyalarını çalıştırmak için shadowmountplus
kullanmanız gerekiyor dahilide veya haricide artık fark etmiyor bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...