PS5 HACK PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77,215 kez görüntülenmiş, 1,293 yorum ve 224 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayador1681

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
836
400
63
Benim bir sorum olucak bunu her cihaz açtığımız da mı? Yapıcaz hem ps 5 hem bilgisayarı
Her seferinde yapacağız o kesin de bekleme moduna alınca gerek olmuyor ama pc gerek olacak mı payload gödermek için onu bilmiyorum uygulamaya gömülürse gerek olmaz ama yapılamazsa da ps4 ppwnn kullandığımız adaptör de iş görür diye umuyorum.

Ozgurce

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2019
35
9
8

Gezine, Y2JB'nin 1.0 versiyonunu yayınladı, bu Y2JB'nin ilk versiyonu.

Geliştirici
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
4.03 kaydını sağladığı için Rush'a ve testte yardımcı olan herkese teşekkür etmek istiyor.

Sistem gereksinimleri:
- PS5 yazılımı en az 4.03
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Teşekkürler

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
319
861
93
45
Disk ile kırmaya kırıyoruz ama o da sıkıntılı. Hergün takip ediyorum çıksada bir rahata ersek. Yüksek versiyonlarda çıkan yeni oyunlara ağzımızın suyu aka aka bakıyoruz. 1.2 versiyon çıktı. Kaça kadar devam edecek bakalım :)

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
675
2,820
93
31
TheFlow bulduğu açığı paylaştı

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Hergün yeni haberler geliyor umarım kısa sürede sonuca ulaşılır :)
LUA, Y2JB, NETFLIX N HACK ile çalışmıyormuş. MAST1CORE (PS2 oyunu),BD-JB, WEBKIT ile uyumluymuş.

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
836
400
63
LUA, Y2JB, NETFLIX N HACK ile çalışmıyormuş. MAST1CORE (PS2 oyunu),BD-JB, WEBKIT ile uyumluymuş.
Bende bir şey ekleyeyim kernel açığı PS4 13.00 ve PS5 12.00 sürümlerinde çalışıyormuş eğer webkit bulunmazsa o zaman bluray sürücüsü olmayan ps5ler cihazlar yararlanamayacak ps4ler de sorun yok bdjb ile kırılmaya devam edebilir ama bdjb giriş açığı hangi sürümlere kadar çalışıyor ki o da var Y2JB, NETFLIX N HACK desteklememesi iyi olmamış umudumuz yeni bir webkit açığı artık. Bu arada bu kernel exploit daha stabil olursa bu açığa geçilebilir mi ki?

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,618
49,639
113
Yine BD-JB üzerinden kırma işlemi yapacağız gibi.

Umarım asddfgh @asddfgh arkadaşımızın dediği gibi webkit çıkar. Çünkü slim, pro ve dijital konsola sahip olup da bekleyen arkadaşlarımız var

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
836
400
63
Yine BD-JB üzerinden kırma işlemi yapacağız gibi.

Umarım asddfgh @asddfgh arkadaşımızın dediği gibi webkit çıkar. Çünkü slim, pro ve dijital konsola sahip olup da bekleyen arkadaşlarımız var
Geçenlerde paylaşılan 2026 yılında çıkacağı söylenen bd-jb açıkla da yeni açıklanan kernel açığıyla yüksek sürümlerde kırılacak ama şöyle bir önemli bir şey var y2jb açığını denemek için eğer geri yükleme yapınca disk eşleşmesi yapılmış slim ve pro cihazlardaki eşleşme de gittiğini söyleyen gördüm 10.01 sürümü üstü disk eşlemesi yapılmış cihazı olanlar kesinlikle y2jb işlemleri denememeli yeni gelecek bd-jb işlemini beklemeli eğer disk eşleşmesini de kaybederse çıkabilecek webkiti beklemek zorundalar bu arada bd-jb için söylenene kadar bekleneceği düşünmüyorum artık bu yeni kernel exploit çıktığı için.

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
232
110
43
Pro 10.01 versiyon cihazım varz bu işlemi yaparsam her hangi bir oyun yükleme şansım var mı? Bluray yok cihazda.