- Eki 30, 2011
- 999
- 3,979
- 93
-
Öne çıkan konu
(Yapay zeka çok abartınca kapak resminde ufak bir düzeltme yaptım
)Selam arkadaşlar RPCS3 PS3 Emülatör Kurulumunu sizlere anlatacağım.
Dosya içinde her şey hazır, tek yapmanız gereken rar içindeki PPSA42674 klasörünü harici hddnizin içine atmak.
Gta4 derlenmiş shaderları silmedim, denemek isteyenler olursa oyun shader derlemeden açılacaktır.
Grand Theft Auto IV (USA) (EnFrDeEsIt) sürümünü indirip deneyebilirsiniz.
Yanlız, rockstar uyarı ekranı geldiğinde 5-6 dk kadar bekletiyor. Videodan o kısmı silmedim kontrol edebilirsiniz
Kurulum
1- İndirmiş olduğumuz rar içindeki PPSA42674 klasörünü harici hard diskimizin ana dizinine atalım.
2- Oyunlarımızı PPSA42674/games içine iso olarak değil klasörlü şekilde (PS3_GAME,PS3_DISC.SFB şeklinde) atalım.
3- Uygulamayı başlatalım ve Load Content/INTERNAL/games içinden, atmış olduğumuz oyunun klasörüne girip
EBOOT.BIN dosyasına seçelim ve oyunumuz açılacaktır. Bu kısım videoda var ordan da takip edebilirsiniz.
BİLGİLENDİRME
-Emülatör henüz stabil değil ve her oyun çalışmayabilir. Denemiş olduğum 5-6 tane kadar oyundan
sadece 2 tane çalıştırabildim ve daha fazla uğraşmadım.
-RPCS3 oyun ilk açıldığında shaderları dereler, PC'de kullananlar bilir. PC'de gösterge barından yüzde kaçını tamamladığını görebiliyoruz ama PS5 emulatöründe bar hemen doluyor ve yüzde kaç olduğunu göremiyoruz.
İşte bu sırada arkada shaderlar hazırlanıyor, 5-10 dk bekledikten sonra oyun hala açılmaz ise emülatörden çıkış yapıp
oyunu tekrar seçelim. Böyle bir kaç kez denedikten sonra aynı yerde takılıp kalıyorsa muhtemelen oyun çalışmıyordur.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: