PSP 1001 b2 Donma Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde 9d5464 tarafından oluşturulan PSP 1001 b2 Donma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,614 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP 1001 b2 Donma Sorunu
Konbuyu başlatan 9d5464
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 9d5464

9d5464

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2010
2
0
1
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazıldığı üzere olan PSP imi yaklaşık 5-6 aydır kullanmıyordum son 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum fakat oyundayken veya normal arayüzdeyken bir süre sonra donuyor. Ya da analogun o taraflara parmağımla baskı yapınca donuyor power ışığı (yeşil) yanık kalıyor ekran gidiyor 2-3 sn. sonra o da gidiyor kapanıyor açmaya çalışıyorum power ışığı yanıyor ekran açılmadan geri kapanıyor bir iki kere denedikten sonra psp açılıyor bazen 1 saat oyun oynatıyor bazen 10 dakika sonunda elbet donuyor. Sorun yazılımsal mı donanımsal mı hala çözemedim içini temizlemek istiyorm fakat vidalarına uygun tornavida bulamadım evde riske de girmek istemiyorum bi yandan..

Not:Önceden sürümüm 5.0 m33-4 dü şu an yeni 6.60 PRO B-10 u attım fakat sorun devam ediyor

Yardım edin arkadaşlar, şimdiden teşekkürler

********-- Post added 12-09-2013 at 23:40 ********-- Previous post was 10-09-2013 at 06:25 ********--

Kaç gün oldu oyun ooynayamıyorum yardım edin bi arkadaşlar..

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,810
113
44
Siteye Git
Sorununuz hafıza kartı ile alakalı olabilir, anakartta bir şekilde toksitlenme oldu isede bu sorunu yaşayabilirsiniz

9d5464

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2010
2
0
1
Hafıza kartını PC den biçimlendirdim ve PSP den formatladım içine oyun müzik gibi dosya atarken sıkıntı yaşatmıyor oynatıyor oyun dışında arayüzdeyken de donma yaşıyorum içi çok kirli sökmek istemiyorum ondan olabilir mi acaba şimdi sorunu tam öğrenip yaptırmak istiyorum buradakilere güvenemiyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler bu arada abi