Psp alıcam aklımda son bikaç soru kaldı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde DeliSorular tarafından oluşturulan Psp alıcam aklımda son bikaç soru kaldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,426 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp alıcam aklımda son bikaç soru kaldı
Konbuyu başlatan DeliSorular
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan samettekin15

samettekin15

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 21, 2013
6
0
1
27
Burda herkesin fikirlerine saygı duyuyorum fakat bende fikrimi belirtmek istersem eğer istiyosan al kimse seni engellemesin.Eğer sonra pişmanlık duyacaksan almadım diye hemen al.Pişmanlık duyacağın bişey yapma.PSP öldü fakat öldü derken kullanıcısı hala var emin olabilirsiniz bundan.Fakat oyun çıkmıyo pes fifa çıkıyo güncel olarak oda forma takım falan.Bi süre sonra oyun kalmaz.Ama şu an bendede PSP yok.Bi çok kişi alma boşver dedi ama banane abi .İstiyosam gerçekten alırım.Bende alıcam kesin kararım bu zaten.Orjinal oyun konusuna gelirsem PSP de artık orjinal kavramı kalmadı :) Sonuçta kırıldı diğerlerinin dediği gibi orjinal oyuna para ayırabiliyosan biraz para biriktir PS vita al.PSP yi kırık kullandığında emin ol hiç bişey kaybetmezsin.Sıfır , 2 el konusunda bende emin değilim.Ama 2. el daha mantıklı gibi.Ölü bi yatırım çünkü PSP.
Gittigidiyor , Sahibinden falan o tip siteler 250-300 TL ye temiz makina al derim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.