psp dondu kapanmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde sabu068 tarafından oluşturulan psp dondu kapanmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,631 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı psp dondu kapanmıyor
Konbuyu başlatan sabu068
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sabu068

sabu068

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2013
11
0
1
31
Merhabalar benim sorunum biraz once pspde nintendo64 emu suyla oyun oynarken ayarlara girdim ondan oreda ayar yaptıktan sonra psp dondu ve suan hiçbir şey yapamıyorum psp açıkkaldı kapanmıyor pspmin modeli e1004 lutfen yardım edin

********-- Post added at 20:20 ********-- Previous post was at 19:05 ********--

lütfen yardım edin hala sorun devam ediyor su an şarzının bitmesini bekliyorum

yakuza_eren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2009
85
1
8
35
Merhabalar benim sorunum biraz once pspde nintendo64 emu suyla oyun oynarken ayarlara girdim ondan oreda ayar yaptıktan sonra psp dondu ve suan hiçbir şey yapamıyorum psp açıkkaldı kapanmıyor pspmin modeli e1004 lutfen yardım edin

********-- Post added at 20:20 ********-- Previous post was at 19:05 ********--

lütfen yardım edin hala sorun devam ediyor su an şarzının bitmesini bekliyorum
aynen bataryayı çıkart tekrar dene select tusuna basınca orda hız ayarlarını defult yap yada en sona getir dene oyunlarda takılma vb sroun yaşamassın

sabu068

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2013
11
0
1
31
aynen bataryayı çıkart tekrar dene select tusuna basınca orda hız ayarlarını defult yap yada en sona getir dene oyunlarda takılma vb sroun yaşamassın
benimkinin modelinde batarya sabit cıkarılmıyor ama şarzı bitince duzeldi genede teşekkürler