PSP Dosya Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde zazazaburak tarafından oluşturulan PSP Dosya Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,571 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP Dosya Sorunu
Konbuyu başlatan zazazaburak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cihan Ünlü

zazazaburak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2013
1
0
1
36
Selam arkadaşlar ben psp kırıcaktım ve psp yi pc ye taktım içinde hiç bir dosya yok bunu açıkalayabilrimisiniz yada nasıl çözeceğiimi söyleyebilirmisiniz ?

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Bilgisayarında virüs olabilir ve dosyalar bu nedenle bozulmuş olabilir PSP üzerinden dosyalarına ulaşabiliyormusun ?

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Kartta önemli bir dosyan yok ise memory sticki pc üzerinden biçimlendir. Ardından kartı psp'ye takıp psp üzerinden format at. Dosyaların gelecek büyük ihtimal.

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Psp üzerinden karta format atıldığında o bahsettiğin diğer dosyalarda geri gelecek ;)

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Sadece klasörler gelir boş bir şekilde onu bende biliyorum ;) ISO uzantılı oyunlar, müzikler ve fotoğraflar gider.

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Oyunların, müziklerin, fotoğrafların gittiğini bende biliyorum ;) bir önceki mesajımda önemli bir şeyin yoksa diye ekledim zaten. Ben asıl cevabı konuyu açan arkadaştan bekliyorum.