Psp Ekran sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ride tarafından oluşturulan Psp Ekran sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,171 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp Ekran sorunu
Konbuyu başlatan ride
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan *K.Cobain*

ride

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2010
6
0
1
37
Öncelikle herkeze slm olsun Arkadasşlar benm psp min ekranı kırıldı galıba dikkat edemeden üzerine oturdum diyim ben bunun telafisini nerde nekadara yaptırabilirim yalovada oturuyorum ve burada servisi yok yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkürler.

BizeHeryerTRabzon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2010
143
2
18
İStanbula gelırsen Kahlkedon veya Tasco dan yaptırabılırsın vapurla gec ıst yapdır. Tasco nun sayfasına yazarsan yada shn_ıstanbul adlı arkadasla ıletısıme gecersen onlar sana fıyat hakkında bılgı verırler..

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Kardeş öncelikle geçmiş olsun.İstanbudaki ustalara kargoylada yollayabilirsin sorunsuz şekilde.BizeheryerTrabzon isimli kardşimizin belirttiği yerlere.

murtiturti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2009
37
0
6
30
Yaptırdıktan sonra bir koruma kabı al bende hep takılı hiç çıkarmıyorum kardeşim 1 kere anahtarla vurmuştu ekrana koruma kabı olmasa :D

ride

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2010
6
0
1
37
Saolun arkadaşlar O halde 3 gün içinde karşıya geçip yapırıcam saolun yinede.

*K.Cobain*

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2009
76
0
6
dostum ilk önce bence ara fiyat olarak forumda tasco games'in bölümü var ama ekran fiyatını söliyim 100 tl civarı birşey :)