Psp Go ve Slim Farkı nedir ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde asli89 tarafından oluşturulan Psp Go ve Slim Farkı nedir ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,871 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp Go ve Slim Farkı nedir ?
Konbuyu başlatan asli89
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan obuacı98

*K.Cobain*

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2009
76
0
6
Eğer sorumuz PSP GO mu Yoksa PSP 3000 mi ise ben 3000 derim psp go nun birçok özelliği olduğu kadar - leride vardır mesela batarya çıkarılıp takıan bir batarya türü değil yani psp donduğu an pilin bitmesini bekleyeceksin bu birçok go kullanıcısının sorunudur.Ama tabiki psp go ekran ses vs. daha iyidir yinede senin tercihin.

Ama sorumuz Hangi Portable cihaz dersek Pspvitayi beklemeni şiddetle öneririm ama bu sana birazda tuzlu kaçar ;)

ekrm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2011
152
0
16
31
ekrm ps3 le vita yı karlaştırman çok yanlış dostum ikisi ap ayrı bir cihaz eğer arkadaş çok evde duran biriyse PS 3 alsın eğer çok dışarı çıkan biriyse vita alsın bence Vita sonuçta PS3 e çok yakın alet. Ve kırılmasınıa o kadar ihtimal olmaz en geç 1 yıl yada 2 yılda kırılır PS3 galiba 4 yılda kırılmıştımtı. PSVİTA da Ps3 gibi baya güçlüyse bence 4 veya 2 yılda kırılır bana göre. Saden geohot sony le ateş kes imzalamış aleti kırdığı takitirde para cezası ödermiş. Yani meçbur geriye kaldı PRO takımı :D Olmadı bekli beklenmedik zamanda dark alex gelip kırar :D
dostum bana göre pro takımı vitayı kıramıyıcak cok beklicez gibi zaten adamlar acemi :D bi cfw yi 6.20 yi kac yılda kırmıslardi :D sonuc olarak ben ilk yıl vita hayatta almam ps3 de en az 3 sene yeni konsol cıkmıcak demislerdi
(playstation4) o yüzden gayet iyi gider bence :)

obuacı98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2011
1
0
1
36
ben sana diyim bendeki slim ve nerdeyse herşeyi bozuk o yüzden bnce kesinlikle go al ve kırdır sonrada eğlen