Psp gps

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Nightologist tarafından oluşturulan Psp gps başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,221 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp gps
Konbuyu başlatan Nightologist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pofpor

sahin102

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2010
2
0
1
52
200 tl lik telefonlara bile güzel navigasyon programları çıktı. hala psp dandik mapthis ile uğraşıyor. bence hiç boşu boşuna bu aparata para vermeyin

maybefrozen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2010
8
0
1
35
benim psp mapthisim var. gps aletim de var ancak mapthisten gps yi çalıştıramıyorum.(nasıl çalıştırılacağını bilmiyorum) haritalarda sorun yok haritalar var elimde ve mapthis de sorunsuz çalışıyor. tek problem mapthis açıkken gps yi alete takıyorum yherimi göstermiyor.
birisi yardımcı olabilir mi?

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
benim psp mapthisim var. gps aletim de var ancak mapthisten gps yi çalıştıramıyorum.(nasıl çalıştırılacağını bilmiyorum) haritalarda sorun yok haritalar var elimde ve mapthis de sorunsuz çalışıyor. tek problem mapthis açıkken gps yi alete takıyorum yherimi göstermiyor.
birisi yardımcı olabilir mi?
Önce gps cihazını tak, sonra PSP'yi aç ve mapthis programını çalıştır. Gelen menüden bulunduğun ilin haritasını seç. Harita önüne gelecek. Kare tuşuna bas ve GPS Modunu "on" yap. Daha sonraStart tuşuna bas ve sol alt köşedeki GPS info seçeneğini tıkla. Gelen menüde Sol üst köşede "GPS STATE:ON" yazması lazım. Daha sonra aynı menüde uyduları yakalamasını bekle (satalite info' da yazar.) En az 4 tane bulması lazım. Normalde 8-9 tane uydu buluyor ve 1-2 dakika içinde bağlanıyorsun. Bağlandığını speed kısmından yada artı şeklinin ok şekline dönüşmesinden anlarsın. Select tuşuna bas ve haritaya dön. Hepsi bu kadar. Tabi bu işlemlerin hepsinin dışarıda açık ortamda yapılması lazım. Ayrıca hareket halinde olma. Dışarıda 1-2 dakika bekleyince bağlanıyor ve bağlantı kolay kolay kopmuyor.