Psp Kulaklık Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde KillZone tarafından oluşturulan Psp Kulaklık Hakkında Bilgi Rica Ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,054 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp Kulaklık Hakkında Bilgi Rica Ediyorum
Konbuyu başlatan KillZone
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crazyknight

europea

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2009
12
0
1
46
benim kulaklığım ses seviyesi cok yüksek değil ama oyunlarda titreşim özelliği gerçekten insanı moda sokuyor zaten kulaklık ttakılıyken dışardan ses almayan hoş yapısı var

europea

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2009
12
0
1
46
@ferayda
kulaklığn fiyatı 50lira civarında olması gerek ben 2yıl evvel psp ile almıştım ayrı ayrı ne kadar verdiğimi bilmiyorum zaten arkadaşım satıyordu

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Senheiser in kalitesine ve üstünlüğüne dünya üzerinde yaklaşacak başka bir marka yoktur. CX500 Game kullanıyorum. Mükemmel ötesi bir performans alıyorum. Philips in 60 TL lilk kulaklığının bir buçuk katı ses veriyor. Sony nin en iyi kulaklığına öyle bir fark atıyor ki anlatamam.

Yalnız piyasada taklitleri o kadar fazla ki. Çok dikkatli olmak ve eğer 50-60 TL nin altındaysa almamak gerekiyor. Sahteleri beş para etmez.

beton da orjinalleri satılıyor, tavsiye ederim.

psikoalper

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
45
0
6
Senheiser in kalitesine ve üstünlüğüne dünya üzerinde yaklaşacak başka bir marka yoktur. CX500 Game kullanıyorum. Mükemmel ötesi bir performans alıyorum. Philips in 60 TL lilk kulaklığının bir buçuk katı ses veriyor. Sony nin en iyi kulaklığına öyle bir fark atıyor ki anlatamam.

Yalnız piyasada taklitleri o kadar fazla ki. Çok dikkatli olmak ve eğer 50-60 TL nin altındaysa almamak gerekiyor. Sahteleri beş para etmez.

beton da orjinalleri satılıyor, tavsiye ederim.
Evet gerçekten taklitleri çok fazla cx500 de 70 liranın altına düşmeyin derim.Ben 95 liraya aldım ama gerçekten harika bir kulaklık ya da pioneer de alabilirsiniz.Senheiser ın bi kulaklığı vardı IE7 mi ne profesyonel kulaklıktı galiba 600-700 lira civarı kulak içi kulaklık ha öyle büyük bişi de değil.:D

Gaming54

Erişim Engelli
Haz 15, 2009
33
0
6
32
psp'ye kulaklık aldım mikrofonlu.Kulaklık calısıyo remote kontrol de calısıyo,mikrofon calısmıyor.Skype kullanamıymr yardım edin arkadaslar lütfen ya
aynı sorun bendede var daha bir hafta önce aldım tasco marka mikrofonlu kulaklık aldığımdan beri mikrofon çalışmıyor kulaklık çalışıyor ses gitmiyor lütfen yardım :eylem:

crazyknight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2009
49
0
6
35
aynı sorun bendede var daha bir hafta önce aldım tasco marka mikrofonlu kulaklık aldığımdan beri mikrofon çalışmıyor kulaklık çalışıyor ses gitmiyor lütfen yardım :eylem:
kulaklıktan mikrofon olmuyor sanırım pspde benimkisi 3000 olduğundan dahili mikrofon var ama bildiğim kadarıyla pspnin tepesine kamera gibi takılan mikrofonlar var tam emin değilim biraz araştırmanı tavsiye ederim