Psp ye hiçbir cfw yüklenmiyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde eddy gordo tarafından oluşturulan Psp ye hiçbir cfw yüklenmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,324 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp ye hiçbir cfw yüklenmiyor
Konbuyu başlatan eddy gordo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan krm16

eddy gordo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
6
0
1
36
arkadaşlar ben pspmi kırmıştım versiyonum 6.35 pro b3 tü sonra restore default settings yapıp fabrika ayarlarına geri döndürdüm sonra cfw yüklemeye çalıştım fakat hiç bi cfw yüklenmiyor örneğin gine 6.35 pro b3 yüklücem pro updater ı çalıştırıyorum fakat siyah ekranda kalıyo cfw yüklenmiyor bu sorunu nasıl çözeblirim?brick olmuşmudur?

brk_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2011
248
1
18
psp format at restore default settıgs den fabrıka ayarlarına don sonra pro b-6 yükle derim program hatasındanda olabil,ir o yüzden bi dene derim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

eddy gordo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
6
0
1
36
arkadaşlar olmuyor fakat bu sefer 6.35 pro a yı bi denedim heni yaptım fakat updater a bastığımda gine yüklenmedi

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Updater bozuk. Linkten tekrar kur, her dosyayı doğru yere attığından emin ol. :D

brk_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2011
248
1
18
hakonun arşıvınde 6.39-6.38-6.35-6.31 downgrade 6.20 düşürme var 6.20 düşür sonra dene
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

eddy gordo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
6
0
1
36
arkadaşlsar ben 6.35 pro a yı kurayım dedim hen oldu system information da 6.35 pro yazdı sonra updater ı çalıştırdım yazılar felan yazıyodu X e bastım sonra flash 0 felan bişeyler yazdı galiba tam emin değilim sonra XMB menüye döndü ama versiyon 6.35 pro a olmadı sonra ISO klosörü açıp oyun attım fakat görünmedi bide ben promethaus iso loader yapmak istiyorum galiba çince felan bi oyun felan yüklemek lazımmış onun kurulumunu açıklarsanız yada bana bi link verirseniz çok makbule geçecek

Bump: arkadaşlar bu arada flash 0 ne oluyor

eddy gordo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
6
0
1
36
tamam arkadaşlar deniyeceğim versiyon düşürüp sonra tekrar 6.35 yapmayı bununla ilgili bana bi link verirseniz çok iyi olucak

Bump: arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ben düşürmek yerine promethaus iso loader ı yükledim ve şuanda sorunsuz oyun oynayabiliyorum yalnız bi tereddütüm var ben youtube da gezerken bu loader ın bi videosunu izledim ve o videonun altında bi link vardı orayı tıklayıp videoda anlatılanları yaptım şuanda sorunsuz ama acaba ilerde bi sorun felan çıkar mı brick felan olur mu?

krm16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2011
62
3
8
arkadaşlar ben pspmi kırmıştım versiyonum 6.35 pro b3 tü sonra restore default settings yapıp fabrika ayarlarına geri döndürdüm sonra cfw yüklemeye çalıştım fakat hiç bi cfw yüklenmiyor örneğin gine 6.35 pro b3 yüklücem pro updater ı çalıştırıyorum fakat siyah ekranda kalıyo cfw yüklenmiyor bu sorunu nasıl çözeblirim?brick olmuşmudur?
Hayır brick değil vsh menu'de version hide diye bir şey var onu disabled yap reset VSH de sonra açtığında version'a bak 6.35 pro b3'dür restore default settings tuşu versiyon'u ofw yapmaz !