PSVITA PSVITA 3.71 Kırıldı Team XYZ

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVITA 3.71 Kırıldı Team XYZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,937 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı PSVITA 3.71 Kırıldı Team XYZ
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asyali34

Ataberkk44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2019
1
0
1
Ben de 3.71 sürümlü cihaz var bunu yaparsam ıstediğim oyunu oynayabilirmiyim ve nasıl yapılır video var mı

Batuhan Emre

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 15, 2019
8
1
3
Hocam bi şey soracam ps vitadan tarayıcıya girip henkakuxyz.com a girdim yüklenmedi henkaku illa bilgisayara yükliyip içerik yöneticisindenmi indirecem hencoru sonra hencore den vita shell henkaku falanmı indiriyoz merak içindeyim???

Asyali34

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2019
7
1
3
3.71 in kırılması üzerine yayınlanan bir video izledim. Aynı yoldan devam ediyorum ama Cmd üzerinden girdiğim son kod için hata veriyor: "The System cannot write to the specified device" hatası veriyor. Çözüm konusunda net üzerinden bakınıp, anlattıkları maddeleri denedim ama yine de aynı uyarıyı vermeye devam ediyor.
İmkanım olduğu zaman başka bir bilgisayar üzerinden devam edeceğim aynı işlemlere.

Esas beklentim bu sayfanın en kısa zamanda sağlam bir rehber olmasıdır yoksa bu malum video ile benim işim baya sürecek galiba :\