PsVita Trophy Kazanma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Rehberler ve FAQs kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan PsVita Trophy Kazanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,626 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Rehberler ve FAQs
Konu Başlığı PsVita Trophy Kazanma
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roverandom

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,079
113
Arkadaşlar bildiğiniz üzere psvita Trophy destekli oyunlar çok bazı arkadaşlar kulanılmış bir psvita oyun aldığında
Trophy kazana mıyor ben Uncharted hiç kazana madım ama şimdi nasıl kazana çağınızı sizlere söyleyeçeğim

Önce oyun karını psvita takın oyun geldiğinde üzerine basılı tutun sonrada sonra yanında çıkan kutuçuğa
dokunun sonra delete yapın kartı çıkarın ve takın daha sonra oyunu girin artık Trophy ala bilirsiniz

not=psn oyunlarında denemeyin sadece cart oyunlarında gecerli

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
guzel bir paylasim ama yaninda cikan kutucuktan kastin ne? oyunu taktiginda ilk save yukleniyor..bunumu silecez? silersek oyuna baslamaz ki....resimli yada daha detayli yazarsan guzel olur...ama bende dip not sunu ekleyim psvitalarda cikan online kodlar sadece bir seferlik, yani ikinci el aldiginizda eger ilk sahibi online kodu kullanmissa ,online oynayamiyorsunuz

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,079
113
oyun savesi oyun kartuşunun içne kaydediyor ve sen ikinçi el oyun alsanda oyun savesi sana geliyor sen parmağını bi kaç saniye oyunu üzerinde basılı tutarsan info geliyor orda delete yapıyorsun oyun siliniyor sonra oyun kartuşunu çıkarıp taktığınızda tekrar instal ediyor ondan sonra devam edip Trophy alıyorsun zaten taktığında sana bir uyarı mesajı geliyor Trophy kazanamasın diyor evet dersen oyle oynarsın kardeş ama söylediğim yömtem kulanırsan
Trophy kazanırsın

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
oyun savesi oyun kartuşunun içne kaydediyor ve sen ikinçi el oyun alsanda oyun savesi sana geliyor sen parmağını bi kaç saniye oyunu üzerinde basılı tutarsan info geliyor orda delete yapıyorsun oyun siliniyor sonra oyun kartuşunu çıkarıp taktığınızda tekrar instal ediyor ondan sonra devam edip Trophy alıyorsun zaten taktığında sana bir uyarı mesajı geliyor Trophy kazanamasın diyor evet dersen oyle oynarsın kardeş ama söylediğim yömtem kulanırsan
Trophy kazanırsın
ama ben daha once ikinci el oyun aldim ve tropy kazandim ...soyledigin islemide yapmamistim..belki denk geldi ...genelikle yeni oyun aliyorum
bu arada ben unchaed i de 2.ci el aldim ve tropy kazandim ..neden sende boyle bir sey yapti anlayamadim