PS4 EMULATÖR PSX2PS4 v0.2 GUI Version PS1 Oyunlarını PS4 İçin Hazırlama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Emulatörs kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSX2PS4 v0.2 GUI Version PS1 Oyunlarını PS4 İçin Hazırlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,591 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 78 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Emulatörs
Konu Başlığı PSX2PS4 v0.2 GUI Version PS1 Oyunlarını PS4 İçin Hazırlama
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gungrave-

Muhammet emn

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2022
75
10
8

Paylaşımcının Notu: Cyb1k'in Siphon Filter'dan çıkardığı PS1HD emülatörünün yayınlanmasının ardından sevgili PS4'ünüz için PSX oyun dönüştürme aracımı size güzel bir arayüzde sunuyorum.

Yani evet, Markus95'in aracının toplu olarak var olduğunu biliyorum ama ben onun aracını piyasaya sürmeden önce üzerinde çalışmaya başlamıştım ve o aracı piyasaya sürdüğünde zaten çok ilerlemiştim, bu yüzden boşuna çalışmamak için önermeyi tercih ediyorum.

Aracımın ana özellikleri şunlardır:

• CD1'i seçtiğinizde, araç otomatik olarak PS1 oyun kimliğini alacak ve bunu PKG kimliği için önerecektir.​
  • PS1 oyun kimliğini aldıktan sonra, araç ayrıca oyun adını otomatik olarak alacak ve sunacaktır.​
  • Kapak ve arka plan için herhangi bir resmi seçebilirsiniz ve araç bunları otomatik olarak doğru biçime dönüştürecek ve ayrıca otomatik olarak doğru boyuta yeniden boyutlandıracaktır.​
  • Herhangi bir resim seçmezseniz, genel resimler (araçlarda görüntülenenler) otomatik olarak kullanılacaktır.​

Ayrıca bazı öykünücü ayarlarını da yapabilirsiniz:

• Emülatör menülerinde doğrulama butonunun seçilmesi ("X" veya "O")​
  • "BAŞLAT/SEÇ" yardım görüntüsünün ne zaman görüneceğine karar verebilirsiniz.​
  • SONY ve PLAYSTATION logolarına bakmadan doğrudan oyuna başlamanıza izin veren "Hızlı önyükleme"yi seçebilirsiniz.​

Ben zaten öykünme ve öykünücüyle ilgili daha birçok ayarı seçmeye izin verecek bir sonraki sürüm üzerinde çalışıyorum. Geliştirmek için herhangi bir fikriniz veya herhangi bir düzeltme talebiniz varsa bana PM göndermekten çekinmeyin.

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
Trşekkürler

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
282
66
28
60

Paylaşımcının Notu: Cyb1k'in Siphon Filter'dan çıkardığı PS1HD emülatörünün yayınlanmasının ardından sevgili PS4'ünüz için PSX oyun dönüştürme aracımı size güzel bir arayüzde sunuyorum.

Yani evet, Markus95'in aracının toplu olarak var olduğunu biliyorum ama ben onun aracını piyasaya sürmeden önce üzerinde çalışmaya başlamıştım ve o aracı piyasaya sürdüğünde zaten çok ilerlemiştim, bu yüzden boşuna çalışmamak için önermeyi tercih ediyorum.

Aracımın ana özellikleri şunlardır:

• CD1'i seçtiğinizde, araç otomatik olarak PS1 oyun kimliğini alacak ve bunu PKG kimliği için önerecektir.​
  • PS1 oyun kimliğini aldıktan sonra, araç ayrıca oyun adını otomatik olarak alacak ve sunacaktır.​
  • Kapak ve arka plan için herhangi bir resmi seçebilirsiniz ve araç bunları otomatik olarak doğru biçime dönüştürecek ve ayrıca otomatik olarak doğru boyuta yeniden boyutlandıracaktır.​
  • Herhangi bir resim seçmezseniz, genel resimler (araçlarda görüntülenenler) otomatik olarak kullanılacaktır.​

Ayrıca bazı öykünücü ayarlarını da yapabilirsiniz:

• Emülatör menülerinde doğrulama butonunun seçilmesi ("X" veya "O")​
  • "BAŞLAT/SEÇ" yardım görüntüsünün ne zaman görüneceğine karar verebilirsiniz.​
  • SONY ve PLAYSTATION logolarına bakmadan doğrudan oyuna başlamanıza izin veren "Hızlı önyükleme"yi seçebilirsiniz.​

Ben zaten öykünme ve öykünücüyle ilgili daha birçok ayarı seçmeye izin verecek bir sonraki sürüm üzerinde çalışıyorum. Geliştirmek için herhangi bir fikriniz veya herhangi bir düzeltme talebiniz varsa bana PM göndermekten çekinmeyin.

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
teşekkürler