.ptf Türkçe Tema Var mı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde faats tarafından oluşturulan .ptf Türkçe Tema Var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,007 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı .ptf Türkçe Tema Var mı?
Konbuyu başlatan faats
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan adalar42

faats

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2011
13
0
1
Arkadaşlar ben ptf türkçe tema arıyorum yardımcı olabilir misiniz?????

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
87
36
18
Once konumdan ptf temalari indir ..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sonra bu plugin ile turkce yap ..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

HADİ KOLAY GELSİN ..​

adalar42

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2011
74
12
8
Once konumdan ptf temalari indir ..

Sonra bu plugin ile turkce yap ..

HADİ KOLAY GELSİN ..​
Gokoman "PSP'nizi Türkçe Yapın Tüm Temalar" Konusunda Localizer Kullanmışsın.Localizer'i Ben Paylaşmıştım Bu Yüzden Konuya İsmimi Yaz Yoksa Çökerim Başına :samuray:

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
adalar42 ne öyle celad gibi başına kesiliyorsun,Sonuçta adam ne yaptı konunu mu çaldı alt tarafı 1-2 MB lık dosya. Yaptığın ayıp senin yazık. :)

adalar42

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2011
74
12
8
adalar42 ne öyle celad gibi başına kesiliyorsun,Sonuçta adam ne yaptı konunu mu çaldı alt tarafı 1-2 MB lık dosya. Yaptığın ayıp senin yazık. :)
benim localizer'de Çok fazla emeğim var örneğin localizer üzerinde bir yanlış kodlama olmuş ve bu kodlamayı düzeltmek tam 3 ay sürdü.resimli anlatım yaptım 2 gün'ümde o'na gitti.

ve bu emeklerim karşılığında ismimi yazmadan dat dosyasını paylaşıyorlar,+rep'leri(yada teşekkürleri)onlar alıyorlar. :(( hep emek hırsızlığı :(( Aslında diyorum ki keşke bişey paylaşmasamda bu forum cahil kalsa :((